„RODO - z czym to się je... spotkanie eksperckie”
REKLAMA
REKLAMA
Eksperci ODO 24 wychodząc naprzeciw przedsiębiorcom organizują cykliczne spotkania mające przybliżyć tematykę ochrony danych osobowych w organizacjach. Podczas specjalnych śniadań przedstawiane są praktyczne aspekty ochrony danych osobowych, najnowsze zmiany i aktualne interpretacje. Omawiane są także sytuacje na rynku i stosowane przez organizacje rozwiązania, największe problemy i wyzwania.
REKLAMA
Oprócz merytorycznej i przydatnej wiedzy uczestnicy spotkania mają okazję nawiązać nowe relacje biznesowe, porozmawiać z ekspertami firmy ODO 24, którzy na co dzień budują i audytują systemy ochrony danych osobowych w zakresie zgodności z RODO. Spotkanie eksperckie „RODO z czym to się je…” to doskonała okazja do przerwania codziennej rutyny i rozpoczęcia dnia od pysznego śniadania w inspirującym towarzystwie. 23 maja br. odbędzie się kolejna edycja w Warszawie - Villa Foksal. Patronat medialny nad wydarzeniem objął portal Infor.pl.
Agenda spotkania
8.30 - 9.30 - Śniadanie i networking;
9:30 - 9:40 - Oficjalne powitanie gości;
9:40 - 09:55 - Przekrój - rok z RODO (Tomasz Ochocki);
9:55 - 10:10 - Case study - incydenty (Łukasz Pociecha);
10:10 - 10:20 - Gość specjalny;
10:20 - 11:05 - Przykłady dostosowania środowiska IT (Maciej Jurczyk):
- Opis wymogów dla systemów.
- Jak spełnić prawo do usunięcia danych?
- Jak spełnić prawo do uzyskania informacji i danych oraz ich eksportu lub wysyłki?
- Jak ustrukturyzować dane nieustrukturyzowane?
11:05 - 11:15 - Gość specjalny;
11:15 - 11:45 - Przygotowanie, przebieg i działania pokontrolne (Aleksandra Piotrowska):
- Przygotowanie do kontroli.
- Jak zachować się podczas kontroli, co nam wolno?
- Kontrola zakończona i co dalej?
11:45 - 12:30 - Dyskusja, rozmowy kuluarowe.
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy po więcej szczegółów na: https://odo24.pl/szkolenia/spotkanie-eksperckie
Dla czytelników Infor.pl 25% kod rabatowy na hasło InforSeODO24
REKLAMA
REKLAMA
© Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A.