| IFK | IRB | INFORLEX | GAZETA PRAWNA | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP
reklama

Temat: opinie o autach używanych

Poniżej prezentujemy wszystkie istotne informacje dotyczące tematu opinie o autach używanych. Przejrzyj nasze archiwum dotyczące opinie o autach używanych.

Używany Opel Insignia - czy warto?

Aktualizacja: 09.10.2018

Opel Insignia to auto kojarzące się wielu osobom z samochodem flotowym, używanym w korporacjach. To prawda - przy decyzji o zakupie auta do floty firmowej koszty odgrywają zasadniczą rolę, a cena Insignii zawsze była ustawiona na konkurencyjnym poziomie. Wiele firm wybierało tę flagową limuzynę Opla jako auta dla swoich menedżerów. Fakt ten sprawia, że podaż tego modelu na rynku wtórnym jest dość wysoka, cena atrakcyjna, a wyposażenie bardzo często można być zdecydowanie więcej niż satysfakcjonujące. »

Używany Citroen DS3 I (od 2010) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 22.06.2017

Citroen DS3 nie jest częstym widokiem na polskich drogach ale stanowi interesującą pozycję na rynku używanych. Jakie są opinie użytkowników na temat tego modelu? »

Używany Nissan Juke I (od 2010) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 22.06.2017

Nissan Juke na rynku używanych wzbudza podobne emocje, co w chwili wprowadzenia do sprzedaży. Kontrowersyjny kształt karoserii okazał się magnesem przyciągającym rzesze klientów. A co po latach wiemy o usterkowości modelu? »

Używany Renault Espace IV (2003 - 2014) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 22.06.2017

Używany Renault Espace budzi kontrowersje. Z jednej strony auto wciąż kusi dobrym wyglądem i ponadprzeciętną praktycznością nadwozia. Z drugiej krąży wiele opinii na temat sporej usterkowości modelu. Jaka jest prawda? »

Używany Suzuki SX4 I (2006 - 2014) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 22.06.2017

Suzuki SX4 pierwszej generacji, zyskał sympatię polskich kierowców. Jakie są opinie o tym modelu? Czy trapią go jakieś typowe usterki? »

Używany Fiat Linea (2007 - 2015) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 14.06.2017

Rynek używanych obfituje w oferty zadbanych Fiatów Linea z przejrzystą historią. Ale, czy stosunkowo niskie ceny nowych Fiatów Linea miały wpływ na jakość modelu? Jakie są opinie i typowe usterki Fiata Linea? »

Używana Mazda 6 II (2007 - 2012) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 14.06.2017

Rynek używanych obfituje w oferty dotyczące Mazdy 6 II generacji. Model ma dobrą opinię, ale pojawia się sporo głosów ostrzegających przed wersjami z silnikami wysokoprężnymi. Jakie są typowe usterki tego auta? »

Używany Mercedes-Benz Klasy B W245 (2005 - 2011) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 13.06.2017

Używane Mercedesy Klasy B przekonują do siebie praktycznym i przestronnym wnętrzem, a także renomą producenta. Jakie są typowe usterki modelu i opinie użytkowników? »

Używany Opel Antara (2006 - 2015) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 30.11.2018

Używany Opel Antara to niezbyt częsty widok w ogłoszeniach sprzedaży, ale model ma swoje grono zwolenników. Jakie są typowe usterki tego modelu? »

Używana Skoda Yeti (od 2009) – typowe usterki i opinie

Aktualizacja: 13.06.2017

Czy używane egzemplarze Skody Yeti są warte zainteresowania? Jakie są typowe usterki tego modelu? Czy mała popularność Yeti przekłada się na kosztowną eksploatację? »

Volkswagen Tiguan I - opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 16.03.2017

Jakie są opinie użytkowników o Volkswagenie Tiguanie I generacji? Czy model trapią, jakieś typowe usterki? »

Volvo S60 II - opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 16.03.2017

Volvo S60 II to jeden z najchętniej wybieranych modeli z oferty szwedzkiego producenta. Model cieszy się dużym zainteresowaniem na rynku wtórnym. A jakie są opinie na temat egzemplarzy używanych? »

Używane: Mazda 3 II (2009-2013) – czy warto ją kupić?

Aktualizacja: 18.01.2017

Po latach stylizacyjnej nudy Mazda wreszcie stworzyła hatchbacka segmentu C, którzy przyciąga spojrzenia i ma świetne właściwości jezdne. Czy jednak przy okazji nie popsuła legendarnej trwałości? »

Używane: Citroen C4 II (od 2010) - lepszy od poprzednika?

Aktualizacja: 18.01.2017

Druga generacja Citroena C4 stanowi ciekawą ofertę na rynku używanych. Jakie są opinie o tym modelu? Czy bolączki, z którymi zmagali się właściciele poprzedniej generacji C4 tej drugiej już nie dotyczą? »

Volkswagen Passat B7 (2010-2014)

Aktualizacja: 01.10.2015

Volkswagen Passat B7, to tak naprawdę dogłębnie zmodernizowana szósta generacja modelu. I choć na rynku jest już w sprzedaży Passat B8, B7 wciąż jest drogi. Czy w tym przypadku cena odzwierciedla jakość? »

reklama

POLECANE

Nasze recenzje

Ostatnio na forum

Prawne ciekawostki

Eksperci portalu infor.pl

Skrivanek sp. z o.o.

Skrivanek sp. z o.o. jest jedną z największych firm tłumaczeniowych i szkół językowych w Europie Środkowej i Wschodniej.

Zostań ekspertem portalu Infor.pl »