REKLAMA

REKLAMA

Kategorie
Zaloguj się

Zarejestruj się

Proszę podać poprawny adres e-mail Hasło musi zawierać min. 3 znaki i max. 12 znaków
* - pole obowiązkowe
Przypomnij hasło
Witaj
Usuń konto
Aktualizacja danych
  Informacja
Twoje dane będą wykorzystywane do certyfikatów.

Dr Bardadyn

Subskrybuj nas na Youtube

REKLAMA


REKLAMA

REKLAMA

Dr Bardadyn
ul. Gdańska 3/14, 01-633 Warszawa
tel.: (22) 833 71 18; 602 696 800
fax: (22) 833 68 26
email: office@drbardadyn.com
strona www: www.drbardadyn.com

Dr Bardadyn jest franczyzodawcą z branży gastronomicznej.

Informacje o systemie franczyzowym

REKLAMA

Opis systemu franczyzowego
Dr Marek Bardadyn jest autorem Diety Strukturalnej, która bardzo szybko zdobywa popularność w kraju i zagranicą dzięki niezwykłej skuteczności prowadzonych według jej zasad kuracji odchudzających.
Dieta nie wywołuje poczucia głodu i efektu jo-jo, a kuracji towarzyszy wzmocnienie, oczyszczenie organizmu i efekt odmłodzenia tkanek. Metoda została przedstawiona w książkach - Kody młodości, Odchudzanie weekendowe i Odchudzająca książka kucharska, które zyskały miano bestsellerów oraz w licznych programach telewizyjnych i publikacjach prasowych.

Dalszy ciąg materiału pod wideo

Niezwykle wysoko cenionym produktem diety strukturalnej są świeże, naturalne koktajle – eliksiry młodości. Koktajle Dr Bardadyn są niezastąpionym składnikiem diet odchudzających oraz zapewniają doskonałe efekty zdrowotne. Bardzo duża wartość odżywcza koktajli uzyskiwana przy niskiej kaloryczności na poziomie 150-200 kcal sprawia, że z powodzeniem mogą one zastępować tradycyjne posiłki.

Proponujemy franczyzę „Koktajle Dr Bardadyn” – eleganckie bary koktajlowe serwujące najwyższej jakości naturalne, świeże koktajle przygotowywane według oryginalnych receptur. W barach sprzedawane są również inne produkty firmowane logo Dr Bardadyn – naturalne, ekologiczne koktajle w zestawach do samodzielnego przygotowywania, najwyższej jakości kosmetyki o działaniu wyszczuplającym i odmładzającym, publikacje na temat diety strukturalnej – oraz wybrane produkty spożywcze rekomendowane przez Dr Bardadyn.

Jednostki własne
1 - Centrum Diety Strukturalnej Dr Bardadyn
(ul. Gdańska 3/14, 01-633 Warszawa)

Jednostki franczyzowe
14 – (12 luksusowych obiektów SPA i hoteli organizujących wczasy odchudzające Dr Bardadyn /w tym jeden obiekt zagraniczny/, producenci zdrowej żywności, 1 bar koktajlowy)

Informacje dla franczyzobiorcy

Przewidywana suma inwestycji
Istnieją trzy formy współpracy:
1. Bar koktajlowy w postaci samodzielnego stoiska w centrum handlowym. Koszt kompletnie wyposażonego boksu o powierzchni ok. 12 m2 (wg zamieszczonej wyżej wizualizacji) z montażem w dowolnym miejscu w Polsce wynosi 38-40 tys. zł. Urządzenia do przyrządzania koktajli 2-4 tys. zł.
2. Bar koktajlowy w lokalu z witryną (po zaakceptowaniu lokalizacji przez specjalistę Dr Bardadyn). Koszt oznaczenia obiektu i urządzeń 10-15 tys.
3. Stoisko w działającym lokalu. Koszt zależny od indywidualnych warunków adaptacji.

Opłaty

Aktualnie nie ma opłaty wstępnej. Rozliczenie na podstawie stałej, zryczałtowanej miesięcznej opłaty licencyjnej. Koktajle mogą być serwowane wyłącznie w firmowych kubkach podlegających biodegradacji. Kubki dostarczane są przez franczyzodawcę.
Podstawowe wymagania sieci
• posiadanie odpowiedniej lokalizacji w centrum handlowym dla baru w formie boksu;
• posiadanie odpowiedniego lokalu dla baru o innej lokalizacji;
• przestrzeganie najwyższych standardów jakości (kontrola specjalistów Dr Bardadyn).

Zapisz się na newsletter
Zakładasz firmę? A może ją rozwijasz? Chcesz jak najbardziej efektywnie prowadzić swój biznes? Z naszym newsletterem będziesz zawsze na bieżąco.
Zaznacz wymagane zgody
loading
Zapisując się na newsletter wyrażasz zgodę na otrzymywanie treści reklam również podmiotów trzecich
Administratorem danych osobowych jest INFOR PL S.A. Dane są przetwarzane w celu wysyłki newslettera. Po więcej informacji kliknij tutaj.
success

Potwierdź zapis

Sprawdź maila, żeby potwierdzić swój zapis na newsletter. Jeśli nie widzisz wiadomości, sprawdź folder SPAM w swojej skrzynce.

failure

Coś poszło nie tak

Źródło: INFOR

Oceń jakość naszego artykułu

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna

Powiedz nam, jak możemy poprawić artykuł.
Zaznacz określenie, które dotyczy przeczytanej treści:
Autopromocja

REKLAMA

QR Code

© Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu za zgodą wydawcy INFOR PL S.A.

REKLAMA

Moja firma
Zapisz się na newsletter
Zobacz przykładowy newsletter
Zapisz się
Wpisz poprawny e-mail
Bezpłatny ebook: Wydanie specjalne personel & zarządzanie - kiedy życie boli...

10 października obchodzimy Światowy Dzień Zdrowia Psychicznego – to dobry moment, by przypomnieć, że dobrostan psychiczny pracowników nie jest już tematem pobocznym, lecz jednym z kluczowych filarów strategii odpowiedzialnego przywództwa i zrównoważonego rozwoju organizacji.

ESG w MŚP. Czy wyzwania przewyższają korzyści?

Około 60% przedsiębiorców z sektora MŚP zna pojęcie ESG, wynika z badania Instytutu Keralla Research dla VanityStyle. Jednak 90% z nich dostrzega poważne bariery we wdrażaniu zasad zrównoważonego rozwoju. Eksperci wskazują, że choć korzyści ESG są postrzegane jako atrakcyjne, są na razie zbyt niewyraźne, by zachęcić większą liczbę firm do działania.

Zarząd sukcesyjny: Klucz do przetrwania firm rodzinnych w Polsce

W Polsce funkcjonuje ponad 800 tysięcy firm rodzinnych, które stanowią kręgosłup krajowej gospodarki. Jednakże zaledwie 30% z nich przetrwa przejście do drugiego pokolenia, a tylko 12% dotrwa do trzeciego. Te alarmujące statystyki nie wynikają z braku rentowności czy problemów rynkowych – największym zagrożeniem dla ciągłości działania przedsiębiorstw rodzinnych jest brak odpowiedniego planowania sukcesji. Wprowadzony w 2018 roku instytut zarządu sukcesyjnego stanowi odpowiedź na te wyzwania, oferując prawne narzędzie umożliwiające sprawne przekazanie firmy następnemu pokoleniu.

Ukryte zasoby rynku pracy. Dlaczego warto korzystać z ich potencjału?

Chociaż dla rynku pracy pozostają niewidoczni, to tkwi w nich znaczny potencjał. Kto pozostaje w cieniu? Dlaczego firmy nie sięgają po tzw. niewidzialnych pracowników?

REKLAMA

Firmy będą zdecydowanie zwiększać zatrudnienie na koniec roku. Jest duża szansa na podniesienie obrotu

Dlaczego firmy planują zdecydowanie zwiększać zatrudnienie na koniec 2025 roku? Chodzi o gorący okres zakończenia roku - od Halloween, przez Black Friday i Mikołajki, aż po kulminację w postaci Świąt Bożego Narodzenia. Najwięcej pracowników będą zatrudniały firmy branży produkcyjnej. Ratunkiem dla nich są pracownicy tymczasowi. To duża szansa na zwiększenie obrotu.

Monitoring wizyjny w firmach w Polsce – prawo a praktyka

Monitoring wizyjny, zwany również CCTV (Closed-Circuit Television), to system kamer rejestrujących obraz w określonym miejscu. W Polsce jest powszechnie stosowany przez przedsiębiorców, instytucje publiczne oraz osoby prywatne w celu zwiększenia bezpieczeństwa i ochrony mienia. Na kanwie głośnych decyzji Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych przyjrzyjmy się przepisom prawa, które regulują przedmiotową materię.

Akcyzą w cydr. Polscy producenci rozczarowani

Jak wiadomo, Polska jabłkiem stoi. Ale zamiast wykorzystywać własny surowiec i budować rynek, oddajemy pole zagranicznym koncernom – z goryczą mówią polscy producenci cydru. Ku zaskoczeniu branży, te niskoalkoholowe napoje produkowane z polskich jabłek, trafiły na listę produktów objętych podwyżką akcyzy zapowiedzianą niedawno przez rząd. Dotychczasowa akcyzowa mapa drogowa została zatem nie tyle urealniona, jak określa to Ministerstwo Finansów, ale też rozszerzona, bo cydry i perry były z niej dotąd wyłączne. A to oznacza duże ryzyko zahamowania rozwoju tej i tak bardzo małej, bo traktowanej po macoszemu, kategorii.

Ustawa o kredycie konsumenckim z perspektywy banków – wybrane zagadnienia

Ustawa o kredycie konsumenckim wprowadza istotne wyzwania dla banków, które muszą dostosować procesy kredytowe, marketingowe i ubezpieczeniowe do nowych wymogów. Z jednej strony zmiany zwiększają ochronę konsumentów i przejrzystość rynku, z drugiej jednak skutkują większymi kosztami operacyjnymi, koniecznością zatrudnienia dodatkowego personelu, wydłużeniem procesów decyzyjnych oraz zwiększeniem ryzyka prawnego.

REKLAMA

Coraz więcej firm ma rezerwę finansową, choć zazwyczaj wystarczy ona na krótkotrwałe problemy

Więcej firm niż jeszcze dwa lata temu jest przygotowanych na wypadek nieprzewidzianych sytuacji, czyli ma tzw. poduszkę finansową. Jednak oszczędności nie starczy na długo. 1 na 3 firmy wskazuje, że dysponuje rezerwą na pół roku działalności, kolejne 29 proc. ma zabezpieczenie na 2–3 miesiące.

Na koniec roku małe i średnie firmy oceniają swoją sytuację najlepiej od czterech lat. Jednak niewiele jest skłonnych ryzykować z inwestycjami

Koniec roku przynosi poprawę nastrojów w małych i średnich firmach. Najlepiej swoją sytuację oceniają mikrofirmy - najlepiej od czterech lat. Jednak ten optymizm nie przekłada się na chęć ryzykowania z inwestycjami.

REKLAMA