| IFK | IRB | INFORLEX | GAZETA PRAWNA | INFORORGANIZER | APLIKACJE MOBILNE | KARIERA | SKLEP
reklama

Temat: opinie o autach używanych

Poniżej prezentujemy wszystkie istotne informacje dotyczące tematu opinie o autach używanych. Przejrzyj nasze archiwum dotyczące opinie o autach używanych.

Używany Citroen DS3 I (od 2010) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 22.06.2017

Citroen DS3 nie jest częstym widokiem na polskich drogach ale stanowi interesującą pozycję na rynku używanych. Jakie są opinie użytkowników na temat tego modelu? »

Używany Nissan Juke I (od 2010) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 22.06.2017

Nissan Juke na rynku używanych wzbudza podobne emocje, co w chwili wprowadzenia do sprzedaży. Kontrowersyjny kształt karoserii okazał się magnesem przyciągającym rzesze klientów. A co po latach wiemy o usterkowości modelu? »

Używany Renault Espace IV (2003 - 2014) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 22.06.2017

Używany Renault Espace budzi kontrowersje. Z jednej strony auto wciąż kusi dobrym wyglądem i ponadprzeciętną praktycznością nadwozia. Z drugiej krąży wiele opinii na temat sporej usterkowości modelu. Jaka jest prawda? »

Używany Suzuki SX4 I (2006 - 2014) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 22.06.2017

Suzuki SX4 pierwszej generacji, zyskał sympatię polskich kierowców. Jakie są opinie o tym modelu? Czy trapią go jakieś typowe usterki? »

Używany Fiat Linea (2007 - 2015) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 14.06.2017

Rynek używanych obfituje w oferty zadbanych Fiatów Linea z przejrzystą historią. Ale, czy stosunkowo niskie ceny nowych Fiatów Linea miały wpływ na jakość modelu? Jakie są opinie i typowe usterki Fiata Linea? »

Używana Mazda 6 II (2007 - 2012) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 14.06.2017

Rynek używanych obfituje w oferty dotyczące Mazdy 6 II generacji. Model ma dobrą opinię, ale pojawia się sporo głosów ostrzegających przed wersjami z silnikami wysokoprężnymi. Jakie są typowe usterki tego auta? »

Używany Mercedes-Benz Klasy B W245 (2005 - 2011) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 13.06.2017

Używane Mercedesy Klasy B przekonują do siebie praktycznym i przestronnym wnętrzem, a także renomą producenta. Jakie są typowe usterki modelu i opinie użytkowników? »

Używany Opel Antara (2006 - 2015) – opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 13.06.2017

Używany Opel Antara to niezbyt częsty widok w ogłoszeniach sprzedaży, ale model ma swoje grono zwolenników. Jakie są typowe usterki tego modelu? »

Używana Skoda Yeti (od 2009) – typowe usterki i opinie

Aktualizacja: 13.06.2017

Czy używane egzemplarze Skody Yeti są warte zainteresowania? Jakie są typowe usterki tego modelu? Czy mała popularność Yeti przekłada się na kosztowną eksploatację? »

Volkswagen Tiguan I - opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 16.03.2017

Jakie są opinie użytkowników o Volkswagenie Tiguanie I generacji? Czy model trapią, jakieś typowe usterki? »

Volvo S60 II - opinie i typowe usterki

Aktualizacja: 16.03.2017

Volvo S60 II to jeden z najchętniej wybieranych modeli z oferty szwedzkiego producenta. Model cieszy się dużym zainteresowaniem na rynku wtórnym. A jakie są opinie na temat egzemplarzy używanych? »

Używane: Mazda 3 II (2009-2013) – czy warto ją kupić?

Aktualizacja: 18.01.2017

Po latach stylizacyjnej nudy Mazda wreszcie stworzyła hatchbacka segmentu C, którzy przyciąga spojrzenia i ma świetne właściwości jezdne. Czy jednak przy okazji nie popsuła legendarnej trwałości? »

Używane: Citroen C4 II (od 2010) - lepszy od poprzednika?

Aktualizacja: 18.01.2017

Druga generacja Citroena C4 stanowi ciekawą ofertę na rynku używanych. Jakie są opinie o tym modelu? Czy bolączki, z którymi zmagali się właściciele poprzedniej generacji C4 tej drugiej już nie dotyczą? »

Volkswagen Passat B7 (2010-2014)

Aktualizacja: 01.10.2015

Volkswagen Passat B7, to tak naprawdę dogłębnie zmodernizowana szósta generacja modelu. I choć na rynku jest już w sprzedaży Passat B8, B7 wciąż jest drogi. Czy w tym przypadku cena odzwierciedla jakość? »

Używany Volkswagen Touran I (2003-2010) – usterki

Aktualizacja: 29.10.2013

Touran w hierarchii Volkswagena zajmuje miejsce pomiędzy większym Sharanem, a mniejszym Golfem Plus. Na rynku konkuruje z takimi modelami jak: Ford C-Max, Opel Zafira, Renault Scenic czy Citroen C4 Picasso. Sprawdźmy jak auto prezentuje się pod kątem usterek i niezawodności. »

reklama

POLECANE

Nasze recenzje

Ostatnio na forum

Prawne ciekawostki

Eksperci portalu infor.pl

Magdalena Łomozik

Dyplomowany konsultant feng shui

Zostań ekspertem portalu Infor.pl »