| INFORLEX | GAZETA PRAWNA | KONFERENCJE | INFORORGANIZER | APLIKACJE | KARIERA | SKLEP
Jesteś tutaj: STRONA GŁÓWNA > Moja firma > Dom > Ogród i kwiaty > Ogród > Najzdrowsze warzywa – dlaczego warto je jeść?

Najzdrowsze warzywa – dlaczego warto je jeść?

Jest grupa warzyw, które są uznawana za te najzdrowsze. Należą do nich m.in.: kalafior, marchewka i szpinak. Dlaczego właśnie te warzywa uważa się za najzdrowsze? Jakie mają właściwości i wpływ na zdrowie człowieka?


15/17

Soczewica
Soczewica ma bardzo dużo łatwo przyswajalnego białka, skrobię oraz składniki mineralne i witaminy. Jedzenie soczewicy wzmacnia układ krwionośny i jest odpowiedzialne za tworzenie czerwonych krwinek, podnosi poziom hemoglobiny i jest szczególnie zalecane w diecie małych dzieci.

Narzędzia przedsiębiorcy

reklama

POLECANE

Ostatnio na forum

Eksperci portalu infor.pl

Krajowa Informacja Podatkowa

Zostań ekspertem portalu Infor.pl »