| IFK | IRB | INFORLEX | GAZETA PRAWNA | INFORORGANIZER | APLIKACJA MOBILNA | PRACA W INFOR | SKLEP
reklama
Jesteś tutaj: STRONA GŁÓWNA > Moja firma > Dom > Wnętrza > Kuchnia i jadalnia > Nowości na rynku > Nowy piekarnik parowy CombiSteam SousVide od Electrolux

Nowy piekarnik parowy CombiSteam SousVide od Electrolux

Nowy piekarnik parowy od Electrolux poza standardowymi funkcjami, posiada wiele dodatkowych opcji. Ciekawym rozwiązaniem jest specjalna szuflada - do pakowania próżniowego.

Piekarnik parowy CombiSteam SousVide EOB8956VAX  przeznaczony jest do codziennego gotowania, kompatybilny z szufladą do pakowania próżniowego sprawdzi się w każdej kuchni.

W piekarniku CombiSteam SousVide można przyrządzać mięsa, ryby, owoce morza, warzywa, a ponadto owoce w niskiej temperaturze, przy udziale pary. Wcześniej zamarynowane i doprawione produkty należy zamknąć w woreczkach próżniowych za pomocą specjalnej szuflady - CombiVac. Tak przygotowane i przyrządzone potrawy  charakteryzują się zacnym aromatem, odpowiednią konsystencją, a także zachowują większą ilości witam, minerałów i wartości odżywczych. Są nie tylko wyjątkowo smaczne, ale i zdrowe. Delikatny proces gotowania w niskiej temperaturze pozwala zachować produktom właściwą konsystencję, zapobiega ich przypadkowemu przypaleniu, przegotowaniu i wysuszaniu. Produkty przygotowywane w woreczkach próżniowych mogą być też wstępnie przygotowane w dowolnym czasie, przechowywane w próżniowych opakowaniach i ostatecznie przygotowane bezpośrednio przed podaniem. W ten sposób można oszczędzić dużo czasu oraz miejsca potrzebnego do przechowywania produktów spożywczych w lodówce.

Piekarnik posiada niezależnie funkcje parowe, w postaci gotowania na parze oraz  pieczenia z udziałem pary w różnych proporcjach czasu, w zależności od oczekiwanego efektu, jak i rodzaju potrawy. Dodatkowo urządzenie ma standardowe funkcje pieczenia. Piekarnik został także wyposażony w zaawansowany, kolorowy, dotykowy wyświetlacz TFT z menu w języku polskim.

reklama

Narzędzia przedsiębiorcy

reklama

POLECANE

Ostatnio na forum

Eksperci portalu infor.pl

Ewa Pasieczna

Biegły rewident

Zostań ekspertem portalu Infor.pl »