Szukaj w:

Sprawdź najnowsze oferty pracy - księgowość, finanse, kadry!
Znajdujesz się: Moja firma » Forum

Forum

~TURKISH WEAR
niedziela, 7 grudnia, 2008, 13:16
ODZIEZ TURECKI
Sprzedaz hurtowa odziezy damskiej i meskiej ,Zapraszamy do zapoznania sie z oferta naszej firmy. mail: umitgiyim@windowslive.com
~mail: agnieszkarudzinska10c@wp.pl
wtorek, 21 lipca, 2009, 18:41
Odp: ODZIEZ TURECKI
interesuje mnie elegancka odzież turecka damska. Proszę o odpowiedź
~graza_maja@poczta.onet.pl
niedziela, 26 lipca, 2009, 20:06
interesuje mnie odziez turecka mail graza_maja@poczta.onet.pl
~mongr2@wp.pl
sobota, 22 sierpnia, 2009, 21:17
Prosze o szczegóły jestem zainteresowana
~bronka24@hotmail.com
niedziela, 4 października, 2009, 22:41
Interesuje mnie zakup hurtowy odziezy tureckiej:sukienek,bluzek ,koszul spodni,swetrow itp.Prosze o szybki kontakt
~23_paula@wp.pl
niedziela, 18 października, 2009, 21:23
witam inetersuja mnie takie marki jak stefano , cinema donna, party 21 itp
odziez dla wyjatkowych kobiet chcących błyszczec ;)
prosze o kontakt
pozdrawiam :)
~jaisog@wp.pl
poniedziałek, 19 października, 2009, 21:26
Interesuje Mnie odzież turecka w bardzo dobrym gatunku.Odzież może być zarówno sportowa jak i elegancka.Proszę o szybki kontakt.
~jarozak@o2.pl
piątek, 23 października, 2009, 15:43
witam
interesuje mnie zakup takiej odzieży
proszę o kontakt w sprawie szczegółów!!!
pozdrawiam
~lukasz
środa, 28 października, 2009, 14:48
Witam! Interesuje mnie odzież turecka, tj. sweterki,koszulki itp. Proszę o kontakt: ukasz668@gmail.com
Najlepiej jeśli można to cennik
~Rodden
czwartek, 29 października, 2009, 22:41
Witam. Mam sklep outletowy! Proszę o szczegóły na rodden31@yahoo.com
~wiola
sobota, 14 listopada, 2009, 19:07
jestem zainteresowana odzieżą turecką, dla kobietek lubiących wyróżniać się z tłumu, prowadzę swój sklep w uk, wszystkie ciekawe oferty proszę wysłać na maila - kwiatekwiola@o2.pl
~haniafryca@op.pl
wtorek, 24 listopada, 2009, 23:02
prowadzę butik z elegancka odzieżą damską potrzebuję ciuchy rękawiczki,torebki oraz branzoletki łańcuszki kolczyki versace, chanel rocco barocco, valentino,cinema donna,cavali
pozdrawiam i czekam na info Hania
~mac
środa, 25 listopada, 2009, 18:06
Witam wszystkich sprowdzam ubarnia damskie z wegier jezeli ktos jest zainteresowany kontakt gg 10883296
~kamil-omka@wp.pl
poniedziałek, 7 grudnia, 2009, 20:34
Witam interesuje mnie zakup odzieży firmy takich jak : Mondo Cipo & Baxx, bagarda ,eddie tiger , daniel duff.
~patinicola@interia.pl
piątek, 11 grudnia, 2009, 11:50
witam
Jestem zainteresowana odzieżą i galanterią w b.dobrym gatunku , najmodniejszych fasonów. Czekam na odp .
~roksa1981@o2.pl
sobota, 12 grudnia, 2009, 13:54
jestem zainteresowana ciuszkami dla kobiet i dzieci!!!!! moj mail - roksa1981@o2.pl
~agniesiarobus@vp.pl
piątek, 18 grudnia, 2009, 18:56
Jestem zainteresowana odzieżą damską dobrego gatunku proszę o info na email dzieki
~basiek@toya.net.pl.
poniedziałek, 11 stycznia, 2010, 10:18
Witam jeżeli ktos jest zainteresowany odzieza damska firmy Stefano i la vission oraz podobnych firm prosze o kontakt pozdrawiam;)
~basiek@toya.net.pl
czwartek, 28 stycznia, 2010, 16:06
sprzedam na wysyłke hurtowo odziez turecka(damska)spodnie bluzki sukienki,torby paski,zegarki...firmy stefano,wagon summer rose,poem i nie tylko osoby zainteresowane prosze o kontakt pod---------basiek@toya.net.pl
~maciej
piątek, 29 stycznia, 2010, 18:15
Sprzedam eleganckie sukienki na każdą okazję także młodzeżowe fasony.Ceny producenta więcej na www.vera-fashion.pl e-mail:vera@vera-fashion.pl
~AGA
niedziela, 31 stycznia, 2010, 15:06
WITAM
INTERESUJE MNIE ODZIEZ TURECKA DAMSKA.PROSZE O INFO NA E-MAIL robespiere@poczta.onet.pl
~robsonbrat@gmail.com
sobota, 13 lutego, 2010, 06:43
Interesuje mnie elegancka damska odzież turecka .
Proszę o szczegóły jestem zainteresowany .
~kinga_ni@wp.pl
sobota, 20 lutego, 2010, 12:10
BEZPOŚREDNI IMPORTER NIEPOWTARZALNEJ ODZIEŻY DAMSKIEJ Z TAJLANDI

OFERTA KIEROWANA JEST PRZEDEWSZYSTKIM DO OSÓB PROWADZĄCYCH SKLEPY ODZIEŻOWE

BARDZO ATRAKCYJNE CENY

ODZIEŻ BARDZO DOBRA GATUNKOWO

FAKTURA VAT

POSIADAMY TERAZ W BARDZO DOBREJ CENIE LEGINSY RÓŻNE RODZAJE I FASONY !

ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT kinga_ni@wp.pl
~maja
wtorek, 2 marca, 2010, 18:06
Witam

Jestem zainteresowana odzieżą z turcji i nie tylko.Bardzo prosze o kontakt.Pozdrawiam

Podaje meila Majka@2onet.eu
~maciej
czwartek, 4 marca, 2010, 14:23
Posiadam atrakcyjną odzież - zparaszam do współpracy ! - www.vera-fashion.pl
~gosia
poniedziałek, 15 marca, 2010, 10:38
Witam

Jestem zainteresowana odzieżą z turcji,tajlandii.Prosze o kontakt .Pozdrawiam.

Podaje maila gosiaczek.leon@op.pl
~sowa.a@o2.pl
czwartek, 18 marca, 2010, 11:41
poszukuję ładnej dobrej gatunkowo odzieży dla dzieci i niemowląt. Proszę o oferty z cennikiem. sowa.a@o2.pl
~Ladies_2010
sobota, 10 kwietnia, 2010, 18:24
Jestem zainteresowana kupnem odziezy damskiej firm cinema donna, stefano itp. !!! Prosze o kontakt ladies-2010@tlen.pl
~malwaa15@wp.pl
środa, 14 kwietnia, 2010, 22:35
witam interesuje mnie odziez z turcji, tajlandii firm stefano, party21 itpppp prosze o kontakt meilowy
~malwaa15@wp.pl
środa, 14 kwietnia, 2010, 22:35
witam interesuje mnie odziez z turcji, tajlandii firm stefano, party21 itpppp prosze o kontakt meilowy
~mschielke@wp.pl
czwartek, 15 kwietnia, 2010, 15:53
witam interesuje mnie odzież z turcji znanych firm proszę o oferty kontakt meilowy
~mschielke@wp.pl
czwartek, 15 kwietnia, 2010, 16:15
buty
kupię buty damskie z turcji dobrej jakości lato jesień oferty proszę kierować na meila
~femina4@amorki.pl
piątek, 16 kwietnia, 2010, 12:45
Zainteresowana jestem hurtowniami odzieży w Turcji jak sprowadzać może ktoś ma namiary i adresy dobrych hurtowni.Proszę o kontakt femina4@amorki.pl
~klaudia-kaczmarska@o2.pl
piątek, 16 kwietnia, 2010, 19:15
jestam zainteresowana zakupem odzieży she,stefano,party itp.fanfarella,elisu,redial,fasion elle.PROSZĘ O KONTAKT!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ewelka48@op.pl
wtorek, 20 kwietnia, 2010, 17:27
Witam jestem zainteresowana odzieżą turecką do sklepu damskiego takich firm jak cinema donna stefano party21 candy girls...rzeczy nietuzinkowych dla kobiet lubiących sie wyróżniać...InteresujA mnie również hurtownie odzieży w Turcji, jak sprowadzać odzież...jezeli ktos ma dobre informacje, adresy, namiart PROSZE O KONTAKT!!!
~kfiatuszek22@poczta.onet.pl
środa, 21 kwietnia, 2010, 16:52
Witam
Interesuję mnie hurtowo odzierz turecka .Proszę o kontakt na e-mial:)
~betaplus.biuro@op.pl
czwartek, 22 kwietnia, 2010, 14:08
Zajmujemy się bezpośrednim importem odzieży tureckiej takiej jak: odzież damska i odzież męska oraz odzież młodzieżowa.
Nasza internetowa hurtownia odzieży powstała z myślą o klientach dokonujących zakupów hurtowych odzieży.
W naszej hurtowni odzieży znaleźć można: bluzki damskie, bluzy damskie, bluzy męskie, koszule, t-shirt, spodnie damskie, spodnie męskie, bielizna damska, bielizna męska, odzież sportowa.
Zainteresowanych zapraszam na nasza strone www.hurt-odziez.pl lub prosze o kontakt e-mail
~olma.buty@vp.pl
wtorek, 27 kwietnia, 2010, 15:35
Witam jestem zainteresowana nawiązaniem współpracy z importerem odzieży z Turcji
Proszę o kontakt
olma.buty@vp.pl
516 133 821
~moniczka_s@hotmail.com
niedziela, 2 maja, 2010, 20:52
ODZIEZ TURECKA , TAJLANDZKA
Witam jestem zainteresowana odzieżą turecką oraz tajlandzką do sklepu damskiego. Interesują mnie takie firmy jak Mondo Cipo & Baxx, bagarda ,eddie tiger , daniel duff prada,cinema, donna, stefano, party21 ,candy girls itd... rzeczy dla kobiet lubiących sie wyróżniać...Interesuja mnie również hurtownie odzieży w Turcji,Tajlandi jak sprowadzać odzież...jezeli ktos ma dobre informacje, adresy, namiar. BARDZO PROSZE O KONTAKT!!!
~miderka@interia.pl
wtorek, 4 maja, 2010, 17:26
jestem zainteresowana odzieżą turecką:szczególnie młodzieżowe
~ach13
piątek, 7 maja, 2010, 09:02
interesuje mnie la visione , anastasia , stefano,mieszkam na stale we francji ,moj nr tel 0033613774130 gg 2306316
~d.galinska3@gmail.com
czwartek, 13 maja, 2010, 15:38
odziez turecka
bardzo prosze o kontakt osoby sprowadzajace odziez z turcji w dobrym gatunku
~Alina
sobota, 15 maja, 2010, 22:36
poszukuję la visione , D'SHE, anastasia , stefano gg 3232366 mail: amak@onet.eu
~Majka2@onet.eu
piątek, 28 maja, 2010, 12:49
Witam

Interesuje mnie odzież z Francji Włoch i Turcji.Poszukuje takich marek jak kikiriki,miss moi,lady elite,lucy paris,vera lucci itd oraz legginsy typu bawełna i marmurki.Bardzo proszę o kontakt na meila.Czekam tylko na poważne oferty mila widziana stała wspólpraca.

P.s Z góry ślicznie dziękuje.
~izunia
środa, 2 czerwca, 2010, 19:27
Interesuje mnie odziez damska z Francji,Wloch i Turcji.Dobra gatunkowo i niedroga.Bardzo prosze o kontakt na email isa8@interia.pl Oczekuje powaznych ofert mozliwa stala wspolpraca.Z gory dziekuje i slicznie pozdrawiam :-)
~aleksandrawisniewska@interia.eu
niedziela, 6 czerwca, 2010, 20:26
zakup odziezy
WITAM JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM ODZIEZY Z TAILANDII
PROSZE O WIADOMOSC Z CENNIKIEM I OFERTA.

aleksandrawisniewska@interia.eu
~aleksandrawisniewska@interia.eu
niedziela, 6 czerwca, 2010, 20:28
zakup odziezy
WITAM JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM ODZIEZY Z TAILANDII
PROSZE O WIADOMOSC Z CENNIKIEM I OFERTA.

aleksandrawisniewska@interia.eu
~maciej
wtorek, 8 czerwca, 2010, 16:23
Witam

Jestem producentem eleganckich sukienek z różnorodnych tkanin : szyfon , satyno-bawełna : www.vera-fashion.pl

W ofercie są już atrakcyjne modele na okres letni w dobrej cenie

Zapraszam do współpracy
~Magdalena
poniedziałek, 14 czerwca, 2010, 14:53
Witam, prowadzę sklep z obuwiem i odzieżą dziecięcą,poszukuję ładnej dobrej gatunkowo odzieży dla dzieci w wieku przedszkolnym. Proszę o oferty z cennikiem. mag@fornet.com.pl
~Thailand odziez
wtorek, 15 czerwca, 2010, 07:51
Witam. Mieszkam obecnie w Thailandii (Bangkok) Jestem w stanie dostarczyc odziez niemowleca, dziecieca i nie tylko. Jezeli jest ktos zainetersowany prosze o kontakt mailowy majers1@o2.pl
~nicollove@wp.pl
środa, 16 czerwca, 2010, 08:12
WITAM!!!!!!!!

PROWADZE BOUTIQUE Z ODZIEZA I OBOWIEM CHCE WPROWADZIC ODZIEZ TURECKA, FRANCUSKA, MAREK:

LA VISIONE,

ANASTAZIA,

SPEEDWAY,

CINEMA DONNA

CHANEL itp...

Bardzo PROSZE POMOZCIE, jakies namiary na hurtownie tych marek w Polsce lub zagranica!!!!! :) POZDRAWIAM nicollove@wp.pl
~Karina
środa, 23 czerwca, 2010, 16:04
Witam poszukuję fajnych Tureckich ubrań dla dzieci i młodzieży proszę o fotki i cennik na e-mail olej2@op.pl dzięki
~kamila
piątek, 25 czerwca, 2010, 18:01
witam poszukuje odziezy tureckiej
w cyrkonie ogolnie blyszczace
kontakt playboy_style@buziaczek.pl czekam
~Kobl
niedziela, 27 czerwca, 2010, 14:41
jestem zainteresowana odzieżą turecką:szczególnie młodzieżowe

kobl2313@gmail.com
~Cryzuz
wtorek, 29 czerwca, 2010, 12:52
Witam. Jestem zainteresowany zakupem odiezy damskiej z turcji.PROSZE O WIADOMOSC Z CENNIKIEM I OFERTA. e-mail: aandres@o2.pl
~kasia
środa, 7 lipca, 2010, 09:44
Witam .Poszukuje osoby z którą mogłabym się zabrać po zakupy odzieży do turcjii,odzież dobra gatunkowo np.firma" say" itd......Bardzo proszę o kontakt.zapłacę za wskazanie adresów hurtowni w turcji.tel.509-947-249 lub nat474@wp.pl
~nina
czwartek, 8 lipca, 2010, 10:08
proszę o informacje i cennik na outlet.fashion@wp.pl
~hindus
środa, 14 lipca, 2010, 18:31
jestem zainteresowany kupnem odzieży tureckiej na cenniki oraz oferty czekam pod adresem piotrekjoker1@wp.pl
~hindus
środa, 14 lipca, 2010, 18:46
jestem zainteresowany kupnem odzieży tureckiej na cenniki oraz oferty czekam pod adresem piotrekjoker1@wp.pl
~PeeS
piątek, 16 lipca, 2010, 19:03
Jestem dystrybutorem odzieży dziecięcej z Turcji i Tajlandii. Towar dostarczamy bezpośrednio do sklepów. Zainteresowanych proszę o kontakt p.lech@interia.pl
~wspolpraca, krzysztofkustra@interia.pl
wtorek, 20 lipca, 2010, 20:54
jestem zainteresowany odzieżą damska z Francji, Włoch, Turcji itp, prosze o ofertę na meil.
~kkk
wtorek, 20 lipca, 2010, 21:44
proszę o oferte na k.k.oxar@wp.pl
~ELWIRA121177@o2.pl
niedziela, 25 lipca, 2010, 16:07
poszukuje dobrych hurtowni z odzieżą turecką jakieś orginalne ciuszki
~toms79@o2.pl
wtorek, 10 sierpnia, 2010, 11:42
Witam.
Prowadzę hurtownie z odzieżą Turecką.
Towar I-klasa odzież sportowa i dzieciak 3-5 5-15 lat
Linie ciuchów podobne do oryginalnych marek tkaniny I-klasa!!!!!!!!!!!
Podaje email hurt@bosfor.eu www.bosfor.eu
~współpraca
czwartek, 12 sierpnia, 2010, 10:34
Witam jestem zainteresowany nawiązaniem współpracy z importerem odzieży dziecięcej z Turcji przedział wiekowy od 0-do 14 lat
Proszę o kontakt
a.kafarski@wp.pl
~blondi105@op.pl
sobota, 14 sierpnia, 2010, 09:09
Witam serdecznie

Witam jestem zainteresowana odzieżą damską włoską i turecką do butiku.Z góry dziękuje za wszystkie oferty.

Pozdrawiam
~maciej
niedziela, 15 sierpnia, 2010, 14:11
Witam

Wszystkich zainteresowanych elegancką odzieżą damską zapraszam do współpracy
www.vera-fashion.pl w ofercie wiele atrakcyjnych modeli sukienek z różnorodnych tkanin : szyfony , satyno-bawełna na sezon jesienny w ofercie będą sukienki z dzianiny , bogata kolorystyka

Pozdrawiam
~NOWA
piątek, 27 sierpnia, 2010, 15:34
Witam!
za dwa tygodnie otwieram hurtownie internetową z markową odzieżą dziecięcą między innymi Ben 10 -Thomas & Friends -Bakugan -PetShop -Dora the explorer -Barbie -Hanah Montana -Fifi -My little Pony -Hello Kitty -Disney -Lazy Town -Spider-Man -High school miusical -Cars -itp..
Zainteresowanych zapraszam
ania.demarczyk@interia.eu
psześle oferte na e maila.
Pozdrawiam.
~ilparo79@gmail.com
sobota, 28 sierpnia, 2010, 21:18
jestem zainteresowana odzieżą dziecięcą, proszę o kontakt, ilparo79@gmail.com
~garzon515@wp.pl
niedziela, 29 sierpnia, 2010, 17:41
Witam
poszukuję fajnej odzieży z Turcji, bardzo proszę o oferty, kontakt garzon515@wp.pl dziękuję
~mszargut1@wp.pl
poniedziałek, 30 sierpnia, 2010, 20:59
współpraca
Interesuje mnie odzież z Francji Włoch i Turcji.Poszukuje takich marek jak kikiriki,miss moi,lady elite,lucy paris,vera lucci itp. Bardzo proszę o kontakt na meila.Czekam tylko na poważne oferty mila widziana stała wspólpraca.
~malina22_@vp.pl
piątek, 10 września, 2010, 20:25
Witam
Interesuje mnie fajna odzież z Turcji. W szczególności tureckie spodnie damskie dobrej jakosci np. firmy Waggon oferty proszę na maila.
malina22_@vp.pl
~robert
sobota, 11 września, 2010, 13:20
Jestem zainteresowany odzieza turecka i odzieza dziecieca markowa.Kontakt na maila robert_cz1977@o2.pl
~robert
sobota, 11 września, 2010, 13:24
wspolpraca
Poszukuje hurtownika z towarem kazdego rodzaju z logo hello kitty.Kontakt na maila robert_cz1977@o2.pl
~Barbara
piątek, 24 września, 2010, 12:42
Poszukuje modnej odziezy tureckiej meskiej ,damskiej,mlodziezowej,eleganckie sukienki .Interesuja mnie rowniez duze rozmiary od 48 w gore,standarty rowniez.
Prosze o kontakt na maila barbaramalecka@yahoo.pl
~NOWA
piątek, 24 września, 2010, 12:58
Witam wszystkich zainteresowanych oferta wyzej przedstawiona przez uzytkownika NOWA-bardzo przepraszam ale na dzien dzisiejszy oferta nie aktualna do odwolania.
~jurek
niedziela, 26 września, 2010, 14:55
poszukuje odzieży
Witam, poszukuję dostawcy odzieży w I gatunku dla grupy docelowej 25-35 lat. Odzież do sklepu w Galerii Handlowej, więc proszę o oferty z możliwością stałego zatowarowania sklepu w pełnych rozmiarówkach. nelka22@onet.pl
~Jolanta
niedziela, 26 września, 2010, 17:30
Witam, poszukuję tajlandzkich sukienek balowych i sylwestrowych oraz na specjalne okazje dla dziwczynek od 3 do 12 lat. Proszę o ofertę na e-meil : max_hurt@poczta.onet.pl Pozdrawiam Jolanta
~pruchnicka4@wp.pl
poniedziałek, 27 września, 2010, 22:33
chce otworzyć sklep młodzieżowy i damski z dobra odzieżą markową np.waggon,cinemadonna,lasagrada, speedweej,sogo itp sprowadzaną z turcji, interesują mnie hurtownie najlepiej w turcji mógłby ktoś pomóc jak oclić zakupiony tam towar
~Anna
środa, 29 września, 2010, 12:56
OTWIERAM SKLEP Z ODZIEŻĄ DAMSKA.POSZUKUJE IMPORTERA ODZIEŻY Z TAJLANDII,CHIN.PROSZE O OFERTY Z FOTOGRAFIAMI TOWARU I CENNIKIEM NA E-MAIL koliania@op.pl.DLUŻSZA WSPÓLPRACA.
~maciej
sobota, 2 października, 2010, 13:34
Witam

W ofercie mam do zaoferowania eleganckie fasony sukienek z dzianiny oraz satyno-bawełny , szyfonu : duże rozmiary w połączeniu kolorów oraz młodzieżówe fasony.

Zapraszam do wpsółpracy

www.vera-fashion.pl

Atrakcyjne ceny
~marceli
niedziela, 3 października, 2010, 00:21
Odp
Witam!jestem zainteresowana obuwiem sportowym i eleganckim gl damskim z Turcji.Czy ktos moze mi w jakikolwiek pomoc-podac namiary na hurtownie w Turcji badz moze sam jest hurtownikiem.mail marcela4@op.pl .DZIEKUJE
~Uzaza
wtorek, 5 października, 2010, 14:38
interesuje mnie moda damska , młodzieżowa i sportowa proszę o wysłanie oferty na adres uzaza@o2.pl
~Uzaza
wtorek, 5 października, 2010, 14:38
interesuje mnie moda damska , młodzieżowa i sportowa proszę o wysłanie oferty na adres uzaza@o2.pl
~Dłuto
czwartek, 7 października, 2010, 07:49
Witam ,interesują mnie duże i bardzo duże rozmiary damskiej odzieży tureckiej .chlebicz@op.pl
~marzena
czwartek, 7 października, 2010, 08:13
Serdecznie witam, prowadzę sklep odzieżowy proszę o oferty na adres przybylska72@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam
~Gosia
piątek, 8 października, 2010, 12:10
Witam, zajmuje sie sprzedażą odzieży i chciałabym teraz zająć sie sprzedażą odzieży tureckiej, bardzo proszę o oferty na adres mgosia70@wp.pl
z góry dziękuję .
~`asia
piątek, 8 października, 2010, 20:37
Witam, bardzo proszę o przesłanie oferty odzieży na adres mcwt@vp.pl
~Monika 29
piątek, 8 października, 2010, 22:31
Witam. Poszukuję namiarów na importera odzieży tureckiej do nowo otwieranego butiku w centrum miasta. Mój mail: milamonia81@tlen.pl
~Michał23
niedziela, 17 października, 2010, 21:29
Witam. Poszukuję namiarów na importera odzieży tureckiej męskiej, bardzo proszę o oferty . Moj mail plaski-18@wp.pl
~tomasz
poniedziałek, 18 października, 2010, 17:21
ja również poszukuję odziezy dziecięcej i torebek
~tomasz
poniedziałek, 18 października, 2010, 17:22
Odp
mój emil fhu-martom@tlen.pl
~inga
poniedziałek, 18 października, 2010, 18:59
Też bym poprosiła oferte na maila i.skurczak@wp.pl
~patbytm18@interia.eu
poniedziałek, 18 października, 2010, 19:44
Witam mam ogromna prosbe do ludzi ktorzy juz sie takim czyms zajmuja bardzo mi zalezy na kupnie ciuchow z turcji chodzi mi o markowe ciuchy wiadome ze fejki! Wszystko mnie interesuje firm Dolce gabbana ,Versache,Chanel,Gucci i cala reszta ..Odziez dziecieca meska ,Damska ...dODATKOWO SZUKAM DOBRYCH CIUCHOW NIE MUSZA BYC FIRMOWE ..mAGDA pATBYTM18@INTERIA.EU
~ona40
czwartek, 21 października, 2010, 09:22
POSZUKUJĘ NAPRAWDĘ KONKRETNYCH UBRAŃ WŁOSKICH, TURECKICH itp. INTERESUJĄ MNIE TAKIE FIRMY JAK LASAGRADA, FRACOMINA Z NAJNOWSZEJ KOLEKCJI,CHANEL, D@G,ARMANI. PROSZĘ O KONTAKT WSZYSTKICH CO ZNAJĄ CHOCIAŻBY NAMIARY NA ZAKUP TYCH UBRAN. MÓJ EMIAL esterast@wp.pl Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!!!!!!
~Larin
poniedziałek, 25 października, 2010, 16:03
Witam

Posiadam w sprzedaży odzież firm LASAGRADA, Waggon, Speedway, Sogo, Say, Ciolla, Gizia, Rocco Barocco, Vodka & lemon, Blumarine,Cinema Donna i innych !!!!!!!!!!!! Zapraszam do zakupu ilości hurtowych jak i detalicznych. ATRAKCYJNE CENY!

Szukasz stałego i solidnego dostawcy??
Napisz do nas: galeria.larin@wp.pl !!
Wysyłka na terenie całej Polski

Larin
tel. 48 36 22 078
ul. Kelles-Krauza 13, Radom
e-mail: galeria.larin@wp.pl
~kasim
poniedziałek, 25 października, 2010, 19:25
Ineresuje mnie zakup odziez w hurowych cenach takich marek jak waggon, sogo, speedwey itd. Prosze o kontakt 501-380-355 lub katarzynbak@wp.pl
~Alina
poniedziałek, 25 października, 2010, 20:41
Witam

Prowadzę w Warszawie sklep odzieżowy dla dzieci i mlodzieży.
Jestem zainteresowana odzieżą turecką dobrej jakości.
Proszę o oferty z cennikiem na mail:
sklep@wyspaskarbow.waw.pl

Pozdrawiam
~amara-mm
poniedziałek, 25 października, 2010, 22:15
Witam interesuje mnie kupno strojow sportowych z Turcji.Zainteresowanych prosze o kontakt amara-mm@hotmail.com
~marta
poniedziałek, 1 listopada, 2010, 14:34
Larin

witam bardzo prosze o przeslanie mi oferty odziezowej na adres martula198916@wp.pl prosze takze o kilka zdjec :)
~SYLWIA
poniedziałek, 1 listopada, 2010, 22:50
Witam. Interesuje mnie markowe jak i nie markowe ubrania(stefano, party21 she fasion elle la visione, anastasia, elite, lucy paris,CINEMA DONNA,waggon itp)Cos błyszczacego!!!!!!KOntakt z producentami, importerami,tureckiej jak i tajlandzkiej odziezy(Bdb jakosci!!)
Wszystkich prosze o kontakt:
sylwia_piecha@op.pl
tel 793 677 521
POZDRAWIAM :)
~Basia
czwartek, 4 listopada, 2010, 09:49
Witam! Interesuje mnie zakup odzieży firmy PARTY 21 w cenie hurtowej. Poszukuję w szczególności odzieży z kocimi motywami. Będę wdzięczna za fotografie wraz z cennikiem na @: sunnylavi@gmail.com
~Basia
czwartek, 4 listopada, 2010, 09:51
Witam! Interesuje mnie zakup odzieży firmy PARTY 21 w cenie hurtowej. Poszukuję w szczególności odzieży z kocimi motywami. Będę wdzięczna za fotografie wraz z cennikiem na @: sunnylavi@gmail.com
~rad
piątek, 5 listopada, 2010, 08:00
witam poszukuje odzieży z Turcji Tommy hilfiger jack&jones itd zainteresowanych prosze o kontakt radzio29@autograf.pl
~nitka
piątek, 5 listopada, 2010, 09:02
Witam,Poszukuję markowej odzieży do małego modnego butiku. Interesuje mnie odzież z Włoch Francji Turcji.Proszę o oferty na aandp@interia.eu Serdecznie pozdrawiam
~wojtasniziolek@wp.pl
poniedziałek, 8 listopada, 2010, 12:58
Witam, poszukuje do swojego sklepiku firmowe ciuszki w cenach hurtowych znanych firma takich jak ASAGRADA, Waggon, Speedway, Sogo, Say, Ciolla, Gizia, Rocco Barocco, Vodka & lemon, Blumarine,Cinema Donna itd.
Proszę o kontakt wojtasniziolek@wp.pl
Pozdrawiam
~cuki
poniedziałek, 8 listopada, 2010, 20:53
bardzo mi zalezy na kupnie ciuchow z turcji chodzi mi o markowe ciuchy wiadome ze fejki! cuki33@poczta.onet.pl
~cuki
poniedziałek, 8 listopada, 2010, 20:53
bardzo mi zalezy na kupnie ciuchow z turcji chodzi mi o markowe ciuchy wiadome ze fejki! cuki33@poczta.onet.pl
~wiki1976.76@o2.pl
wtorek, 9 listopada, 2010, 17:47
WITAM POSZUKUJE ODZIEZ TURECKA DAMSKA I MESKA DO BUTIKU.POPROSILABYM O OFERTY NA E-MAILA wiki1976.76@o2.pl
~wioletta
środa, 10 listopada, 2010, 16:03
witam byłabym też zainteresowana odzieżą hurtową z turcji ale taką wyróżniającą się z tłumu prowadze butik i panie szukaja czegoś wyjątkowego a słysze że niektóre panie które prowadzą butik w innych miastach latają same do turcji ja niestety nie magę dlatego jesli ktoś dysponuje jakimiś adresami i może mi pomóc bardzo prosze moj email w2000pawlicka@wp.pl
~vestito
czwartek, 11 listopada, 2010, 18:40
Jestem zainteresowana odzieżą damską z Turcji lub innych stron świata.
aga211@o2.pl
~annakaszubowska@o2.pl
piątek, 12 listopada, 2010, 11:06
prosze o kontakt w sprawie odzieży...pozdrawiam
~agatta28@wp.pl
piątek, 12 listopada, 2010, 21:38
odsprzedam część markowej odzieży dla dzieci -typu outlet (powtarzające się modele) w cenie zakupu, dla zainteresowanych zdjęcia na maila - cena 19zł za sztukę brutto, wystawiam rachunek.
~Katarzyna Baziak
czwartek, 25 listopada, 2010, 11:16
Ja również poszukuje niedrogiej odzieży tureckiej do swojego sklepu hurtowo Ofertę proszę na k.lupa@tlen.pl
Dziękuję
~elaofmanska@plusnet.pl
czwartek, 25 listopada, 2010, 22:27
jestem zainteresowana zakupem hurtowym odziezy damskiej z Turcji i nie tylko, proszę o kontakt, pozdrawiam
~SHILA STYLE
piątek, 26 listopada, 2010, 22:49
Jestem zainteresowana odzieza młodziezowa z Turcji i nie tylko giet@vp.pl.dziekuje.
~Gosia
wtorek, 30 listopada, 2010, 13:57
Ja równiez jestem zainteresowana odzieżą z Turcji

zefirek.m@gazeta.pl

Dziekuje i pozdrawiam.
~turcjakontakty@op.pl
wtorek, 30 listopada, 2010, 18:36
Sprzedam kontakty w Turcji i zabiore na pierwsze zakupy do Stanbulu (Turcja).Glownie odziez. Przetarte kontakty biznesowe. Zapytania prosze kierowac na e-mail: turcjakontakty@op.pl.
~kate3331
środa, 1 grudnia, 2010, 18:17
Będę wdzięczna za szczegóły na maila: kaskasz3112@wp.pl Pozdrawiam
~marta
czwartek, 2 grudnia, 2010, 22:02
jestem yainteresowana kupnem odziezy y turcji ,wloch. interesuje mnie glownie odziez dla kobiet, arkdep90@o2.pl
~anna
wtorek, 7 grudnia, 2010, 15:10
Bardzo proszę o szczegóły na annafraczek1@o2.pl
~radoslaw
wtorek, 14 grudnia, 2010, 19:40
jestem zainteresowany zakupem damskiej odzieży nie tylko tylko z Turcji.
radstar@o2.pl
Grupa docelowa 20 - 45lat
~Karolina
środa, 15 grudnia, 2010, 15:38
Witam
Jestem zainteresowana modna odzieżą , bardzo dobrego gatunku , bedąca w tej chwili na topie , proszę o jakies szczegóły dokładniejsze , jakis cennik opisy ubranek , chciałabym po prostu więcej coś na ten temat się dowiedzieć.: interesuja mnie ubranka firmy vera lucci, papillone,party21) jak równierz innych firm które produkuja fajne ciuszki .Bardzo prosze o kontakt na ten adres ; karolinka198821@o2.pl. z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam :) Karolcia .
~Marta
środa, 15 grudnia, 2010, 22:49
witam, równiez jestem zainteresowana odziezą głownie z Francji i Tucji dobrej gatunkowo. marta1987@poczta.onet.eu
~agnnieszka
czwartek, 16 grudnia, 2010, 17:18
witam, prosze o wyslanie mi oferty na adres; geri26@tlen.pl
~irenatyminska
piątek, 17 grudnia, 2010, 18:26
Proszę o wysłanie oferty na adres : modelka55@wp.pl
~sylwia04
niedziela, 19 grudnia, 2010, 15:33
Witam,
jestem zaintresowana zakupem odzieży takich marek jak:waggon,sogo,gizia,northland,rossodisera,cinema donna,just r,paparazzi,lasagrada;
proszę o kontakt mialowy: sylwia0406@yahoo.pl
~NatteX
poniedziałek, 20 grudnia, 2010, 14:36
witam, jestem zainteresowana kupnem ubranek niemowlęcych lub dziecięcych (dla małych dzieci, rozmiar ok 56 do 122). Proszę o przesłanie oferty oraz kosztorysu i terminu dostaw. Pozdrawiam natalia.pylka@wp.pl
~kallinka
wtorek, 21 grudnia, 2010, 18:59
Witam,
jestem zainteresowana współpracą z bezpośrednim importerem odzieży damskiej z Turcji Nowej, Bardzo dobrej gatunkowo, a także obuwia, torebek i wszelkimi dodatkami dla kobiet. Proszę o przesłanie pełniej oferty na e-maila: kallinka19@o2.pl
~Brown
wtorek, 21 grudnia, 2010, 20:51
Nowym zjawiskiem jest włączony. program utworzonych przez Berry Brown zaoferować pomoc finansową dla biednych, potrzebujących i mniej uprzywilejowanych, z całej world.Contact się z nami poprzez e-mail: bbloanfirm@gmail.com o podanie następujących informacji
Imię i nazwisko:
Kraj:
Numer telefonu:
Kwota kredytu:
Czas trwania kredytu:
Czy Pan / Pani o kredyt przed:
Czy rozumiesz języku angielskim:
~ika
wtorek, 21 grudnia, 2010, 21:27
Witam
jestem zainteresowana kupnem odzieży tureckiej, proszę o ofertę z cennikiem na maila ika73@op.pl, pozdrawiam
~k@rooo
czwartek, 23 grudnia, 2010, 07:38
witam,
jestem kolejna osoba, ktora bylaby zainteresowana ciuszkami marek berge, vera lucci, papillonne i in. ktore aktualnie sa na topie. prosze o kontakt osoby, ktore zajmuja sie handlem tego typu ubraniami, lub maja namiary na hurtownikow w Polsce i zagranica. prosze o oferte asortymentowo-cenowa. karo_linka@o2.pl
~kaśka
czwartek, 23 grudnia, 2010, 14:09
Witam !!!!!!
Otwieram butik odzieżowy
Interesuje mnie odzież marki waggon,sogo,gizia,lasagrada,speedwey itp !
Proszę o kontakt!!!!!!!!!!!!!!
tel:697 737 632
~agi
wtorek, 28 grudnia, 2010, 19:29
JESTEM ZAINTERESOWANA, ODZIEŻ DAMSKA, PROSZĘ O KONTAKT astepien00@wp.pl
~ODZIEZ Z TURCJI DAMSKA
czwartek, 30 grudnia, 2010, 16:52
WITAM JESTEM ZAINTERESOWANA BLUZKAMI DAMSKIMI DLA KOBIET Z TURCJI PROSZE O POMOC O KNTAKTY O OFERTE prosze pisac na meil aska184@buziaczek.pl

PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ ZALZY MI NA CZASIE!!!!!POZDRAWIAM
~maciej
sobota, 1 stycznia, 2011, 23:32
Witam

Posiadam w ofercie eleganckie sukienki na okres karnawałowy i nie tylko - niepowtarzalne kolekcje i duże rozmiary : www.vera-fashion.pl

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do współpracy.
~anna852@op.pl
poniedziałek, 3 stycznia, 2011, 18:51
Poszukuję ładnej i dobrej jakości odzieży dla dzieci do 14 lat i niemowląt. Proszę o ofertę i cennik anna852@op.pl
~katrinas312@wp.pl
środa, 5 stycznia, 2011, 14:12
Witam otwieram hurtownie odzieży,poszukuję konkretnego dostawcy który zaoferuje odpowiednie dla hurtowni ceny.Proszę o katalog z cenami na katrinas312@wp.pl z góry dziękuje.
~malgonia333
środa, 5 stycznia, 2011, 19:50
Poszukuję dostawców odzieży tureckiej ,francuskiej, włoskiej, ale dla pań
puszystych, proszę o przesłanie oferty na e-maila kemark@op.pl
~malgonia333
środa, 5 stycznia, 2011, 19:57
Poszukuję dostawców odzieży tureckiej ,francuskiej, włoskiej, ale dla pań
puszystych, proszę o przesłanie oferty na e-maila kemark@op.pl
~BETI
środa, 5 stycznia, 2011, 22:23
POSZUKUJE DOSTAWCÓW ODZIEŻY TURECKIEJ,FRANCUSKIEJ,WŁOSKIEJ DLA ELEGANCKICH PAŃ.
PROSZĘ O PRZESŁANIE OFERTY NA E-MAILA hiszpanek2003@wp.pl
~handlowy@mohafashion.com.pl HURTOWNIA MARKOWEJ ODZIEŻY WŁOSKIEJ
piątek, 7 stycznia, 2011, 10:59
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH PAŃSTWA NA FORUM ZEBRANYCH!

Nasza firma zajmuje się sprzedażą hurtową odzieży i dodatków typu stock. Posiadamy najnowsze kolekcje wiodących włoskich marek tzw.perełek*: Armani, Cavalli, Ecco, GF Ferre, Diesel, Calvin Klein Versac, Coconuda , Rossodisera ,Anthony Morato, Artigli, Spago Donna Milano, Spago Uomo,Koe, Primo Emporio, Emporio Junior. Długoletnia współpraca z producentami włoskimi umożliwia nam przygotowanie dla Państwa najlepszej oferty na rynku. TERAZ WYPRZEDAŻ -35% KOLEKCJI JESIEŃ-ZIMA 2010. Zainteresowanym wysyłam ofertę sprzedaży wraz ze zdjęciami na e-mail. Kontakt: Gdynia. e-mail: handlowy@mohafashion.com.pl kom. 725-250-936
Pozdrawiam! Przedstawiciel handlowy M.Olszonowicz
piątek, 7 stycznia, 2011, 11:25

Nasza firma zajmuje się sprzedażą hurtową odzieży i dodatków typu stock. Posiadamy najnowsze kolekcje wiodących włoskich marek tzw.perełek*: Armani, Cavalli, Ecco, GF Ferre, Diesel, Calvin Klein Versac, Coconuda , Rossodisera ,Anthony Morato, Artigli, Spago Donna Milano, Spago Uomo,Koe, Primo Emporio, Emporio Junior. Długoletnia współpraca z producentami włoskimi umożliwia nam przygotowanie dla Państwa najlepszej oferty na rynku. TERAZ WYPRZEDAŻ -35% KOLEKCJI JESIEŃ-ZIMA 2010. Zainteresowanym wysyłam ofertę sprzedaży wraz ze zdjęciami na e-mail. Kontakt: Gdynia. e-mail: handlowy@mohafashion.com.pl kom. 725-250-936
piątek, 7 stycznia, 2011, 12:07

~zefirekk
sobota, 8 stycznia, 2011, 15:24
Witam.

Jestem zainteresowana odzieżą młodziezową /damską/z Turcji.

zefirek@gazeta.pl
~zefirekk
sobota, 8 stycznia, 2011, 16:41
Ups poprawiam maila

zefirek.m@gazeta.pl
~zefirekk
sobota, 8 stycznia, 2011, 18:14
Hmm...wszyscy kontakty z Turcją trzymają w DZIWNEJ tajemnicy.Echhh....
~zefirekk
sobota, 8 stycznia, 2011, 18:36
Hmm...wszyscy kontakty z Turcją trzymają w DZIWNEJ tajemnicy.Echhh....
~Beata
niedziela, 9 stycznia, 2011, 19:16
Prosze o oferty sprzedazy hurtowej odziezy z Turcji

Moj email: beata_agnieszka@web.de
~Renia6666@interia.eu
niedziela, 9 stycznia, 2011, 23:39
Witam !!!!!!
Otwieram butik odzieżowy
Interesuje mnie odzież marki waggon,sogo,gizia,lasagrada,speedwey, rocco barocco, blumarine, kikiriki itp !(prosze o cennik)
Proszę o kontakt!!!!!!!!!!!!!!
Renia6666@interia.eu
~dahud
wtorek, 11 stycznia, 2011, 15:24
Witam,

Poszukuje importera odzieży tureckiej dla dzieci i młodzieży
Proszę o kontakt
amart.jm@gmail.com
~Bartas
środa, 12 stycznia, 2011, 00:33
Proszę o cennik odzieży tureckie typu lacoste TOMMY HILFIGER itp. email bartoszxxxx@wp.pl
~prodo
sobota, 15 stycznia, 2011, 01:17
SZUKAM Importera każdej odzieży,perfum,pościeli: prodomestick@wp.pl
~Gosia
sobota, 15 stycznia, 2011, 17:30
Odp: ODZIEZ Z WŁoch
SZUKAM PRZEDSTAWICIELI BEZPOSREDNICH Z WŁOCH.CHCIAŁABYM ZAMAWIAC TOWAR PRZEZ TELEFON MAJAC KATALOG PRZED SOBĄ.JAK KTOŚ MA NAMIARY NA PRZEDSTAWICIELI TO BARDZO BYM PROSIŁA.

PROSZĘ O KONTAKT
mkuflowska@wp.pl
~kachna
sobota, 15 stycznia, 2011, 20:13
Odzież włoska, turecka
Poszukuję solidnego, uczciwego dostawcy bluzek, tunik, bluz,spodni tureckich, włoskich (interesuje mnie sprzedaż legalna-fakturowana)proszę o kontakt na adres mailowy kachna1004@o2.pl (chętnie z okolic Trómiasta)
~agusia69690
sobota, 22 stycznia, 2011, 01:09
Odp: ODZIEZ TURECKI kupię wszystko
Szukam hurtowo duże ilości z turcji waggon,sogo,gizia,northland,rossodisera,cinema donna,just r,paparazzi,lasagrada, Mondo Cipo & Baxx, bagarda ,eddie tiger , daniel duff prada,cinema, donna, stefano, party21 ,candy girls rocco barocco itd... rzeczy dla kobiet lubiących sie wyróżniać... Ofertę ze zdjęciami proszę na e mail agnieszka69690@buziaczek.pl Nawiążę stałą współpracę
~agusia69690
sobota, 22 stycznia, 2011, 01:09
Odp: ODZIEZ TURECKI kupię wszystko
Szukam hurtowo duże ilości z turcji waggon,sogo,gizia,northland,rossodisera,cinema donna,just r,paparazzi,lasagrada, Mondo Cipo & Baxx, bagarda ,eddie tiger , daniel duff prada,cinema, donna, stefano, party21 ,candy girls rocco barocco itd... rzeczy dla kobiet lubiących sie wyróżniać... Ofertę ze zdjęciami proszę na e mail agnieszka69690@buziaczek.pl Nawiążę stałą współpracę
~marta
niedziela, 23 stycznia, 2011, 17:47
Witam
Jestem zainteresowana zakupem hurtowo odziezy damskiej, młodzieżowej i bielizny.proszę o cennik.
oferty prosze kierowac na adres martusia373@op.pl
~monia35
poniedziałek, 31 stycznia, 2011, 11:05
WITAM JESTEM ZAINTERESOWANA ZAKUPEM HURTOWYM ELEGANCKIEJ ODZIEŻY DAMSKIEJ Z TURCJI
RÓŻNYCH FIRM NP.PARTY21,NISSHI,CANDY GIRL.PROSZĘ O KONTAKT slay16@wp.pl lub 22 783-85-17
~LUCAS
wtorek, 1 lutego, 2011, 14:36
Nawiąże współprace z rzetelnym partnerem handlowym w zakresie odzieży damskiej i meskiej w ilościach hurtowych po cenach hurtowych.Kupie dobrej jakości odzież z Chin Turcji lub Tajlandii moga byc też kopie znanych marek tj.armani,d&g,lacoste,adidas,nike,gucci,...itp podaje kontakt 888-768-037 justinefashion1@wp.pl gg 3885886
~PROWADZE SKLEP Z ODZIEZA DAMSKA SPROWADZANA Z WLOCH ORAZ FRANCJI.
wtorek, 1 lutego, 2011, 19:10
PROWASZE SKLEP NA TERENIE SZCZECINA (HURT ORAZ DETAL)NAJNOWSZE MODELE Z FRANCJI ORAZ WLOCH! ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM NA MEILA. LVUITTON08@GMAIL.COM
~Adam
sobota, 5 lutego, 2011, 14:26
Witam
Jestem zainteresowana zakupem hurtowo odziezy młodzieżowej od 4 do 16 lat.proszę o cennik.
oferty prosze kierowac na adres adamek855@tlen.pl
~Bartek
niedziela, 6 lutego, 2011, 20:34
Proszę o cennik odzieży tureckie typu lacoste TOMMY HILFIGER itp. email bartek198827@wp.pl gg:7367769
~DAKO999
niedziela, 6 lutego, 2011, 22:13
BUTY GEOX!!!!!!!!!
Posiadam obuwie Damskie Takich marek jak GEOX ECCO GABOR ITP!!!Podaje numer telefonu 530-976-265
~Monika
poniedziałek, 7 lutego, 2011, 17:34
Witam,

jestem zainteresowana odzieżą z Turcji takich firm jak pop elite,tatoo,lady elite oraz innych eleganckich wyróżniających się marek.Proszę o ofertę i jakies zdjęcia na adres email.monikaszymczyk@o2.pl
*-+/,7
~Dr John Swatt
poniedziałek, 7 lutego, 2011, 23:10
ZASTOSOWANIE do osobistego / BIZNES, NOWY ROK KREDYT AT 3% stopa procentowa DZISIAJ?
Szanowny Kliencie

Jestem Dr Swatt.We John Aktualnie oferujemy prywatne,
Handlowe i Personal Loans z bardzo minimalne roczne oprocentowanie
tak niskie stopy, 3% w ciągu 1 roku do 30 lat okresu spłaty
okres do każdej części world.We udzielają pożyczek, w minimalnej
przedziale od 2000 do maksymalnie $ 500,000,000,00 USD. Nasze kredyty są
dobrze ubezpieczone maksymalne bezpieczeństwo jest naszym priorytetem.

* Czy jesteś finansowo Squeezed?
* Czy szukać środków na spłatę kredytów i długów
* Czy szukasz finansowania założyć własną firmę?
* Czy jesteś w potrzebie kredytów prywatnych i biznesowych dla różnych celów?
* Czy szukasz pożyczki dla realizacji dużych projektów
* Czy szukasz finansowania dla wielu innych procesów?

Jeśli którykolwiek z powyższych problemów, a następnie skontaktować się z naszym klientem
usług (post3finance@hotmail.com) Możemy być
pomocy, ale chcę żebyście wiedzieli, że dam mój
pożyczki z oprocentowaniem w wysokości 3%.

nic Borrow * do 500.000.000 dolarów, USD
* Wybierz od 1 do 30 lat na spłatę kredytu.
* Wybierz między spłat miesięcznych i rocznych Plan
* Elastyczne warunki kredytu.

Także jesteś wymagać, aby wypełnić formularz wniosku kredytowego poniżej, jeśli
jesteś zainteresowany i uzyskanie kredytu online.

{POŻYCZKOBIORCA \ 'Danych S}:

Kwota kredytu Potrzebny ;............................
Kwota kredytu potrzebne Words ....................
Pełne nazwy ;........................ ...........
Kraj :......................................
Kod pocztowy :..............................
Cell poprawny numer telefonu ;......................
Adres .............................................
Cel pożyczki ;..............................
Adres ...............................................
Zawód :...................................
Narodowość ...................................
Czas trwania pożyczki .................................
Państwa .........................................
Miasta ..........................................
Wiek ................................................. ......

Potrzeby stosowania pożyczki?
Jak tylko otrzymamy aplikację, a następnie uda nam się zrealizować kredyt
Wniosek o zatwierdzenie
Dr John Swatt
CEO / MICRO firmy finansowej
E-post3finance@hotmail.com
~Matius455
piątek, 11 lutego, 2011, 15:03
Jestem zainteresowany zakupem hurtowym odzieży i akcesori takich marek jak armani,d&g,lacoste,gucci,lacoste, TOMMY HILFIGER. Proszę o kontakt na e-mail mateuszduda14@wp.pl
~Justynka
sobota, 12 lutego, 2011, 17:23
WITAM
Mam pytanko czy ktokolwiek ma jakieś namiary na hurtownie w Polsce które sprzedają odzież damską marki PAPILLONNE,BY LAETITIA,MILLENIUM,LETTICIA itp.Wiem tylko że gdzieś w Łodzi,chodzi mi o hurtownie gdzie można ich odwiedzić,bądź zamówić przez internet,mój e-mail teqila5@op.pl POZDRAWIAM
~botox
niedziela, 13 lutego, 2011, 16:18
Ja również bardzo proszę o oferty odzieży włoskiej, francuskiej oraz duńskiej.

botox3 @ wp.pl
~sylwia
niedziela, 13 lutego, 2011, 20:46
witam :) jestem zainteresowana zakupem odziezy damskiej ( w hurcie) bardzo prosze o cennik i zdjecia na adres mailowy : sylwia_piecha@op.pl
~hanys1976
niedziela, 13 lutego, 2011, 21:07
Witam otwieram sklep z odzieżą dziecięcą szukam hurtowni z ubraniami dla dzieci w wieku 3-10 lat interesują mnie bluzki,spodnie,piżamki,rajstopy itp czekam na oferty rafal65@interia.eu proszę o ofertę cenową jakieś zdjecia lub stronę jeśli taka jest sprawa jest dosyć pilna aha i proszę o warunki współpracy pozdrawiam i czekam.
~zdrojewskim7@wp.pl
wtorek, 15 lutego, 2011, 09:08
WITAM,
JESTEM ZAINTERESOWANA,PONIEWAŻ OTWIERAM SKLEP Z EKSKLUZYWNĄ ODZIEŻĄ.
PROSZĘ O ZDJĘCIA I CENY PRZYKŁADOWYCH ASORTYMENTÓW NA MÓJ MAIL.POZDRAWIAM,LUCYNA
~BEAT
piątek, 18 lutego, 2011, 08:47
wITAM! PROSZE O NAMIARY NA ODZIEZ Z TURCJI , HURTOWNIE LUB IMPORTERA MAREK PAPILLONNE,BY LAETITIA,MILLENIUM,LETTICIA. NA ADRES MAILOWY : FHINSTYLE1@ONET.PL
~Marcin
piątek, 18 lutego, 2011, 09:59
Witam
Poszukuję namiarów na hurtownie lub importerów marek:
-Millenium
-By Laetitia
-Popillonne
-Letticia
Jestem zainteresowany zamawianiem większych ilości towaru.
Informacie proszę przesyłać na adres:
marcinstanczykpl@wp.pl
Pozdrawiam
~marko_fashion
piątek, 18 lutego, 2011, 23:04
witam! poszukuje ciekawej odzieży damsko-męskiej
i hurtowni co posiada odzież REDIALA
Informacie proszę przesyłać na adres:marko_fashion@vp.pl
~marko_fashion
sobota, 19 lutego, 2011, 12:26
hurtowe i detaliczne włoskie marki
Witam , jestesmy importerem włoskich marek. Jestesmy w stanie sprowadzic kazda ilosc, chcemy nawiazac wspolprace z boutiqami w całej Polsce. Mamy atrakcyjne ceny oraz mozliwosc sprzedazy pojedynczych sztuk np do boutiqow. Posiadamy juz kolekcje wiosenna a letnia bedzie do zaprezentowania w polowie marca. Mamy orginalne i o wysokiej jakosci rzeczy, przykladowe marki to Amun, Lara, Waggon i wiele innych.
Prosze o kontakt telefoniczny lub na maila.
Pozdrawiam
Marta Domanska
OCHIO
ochio1@wp.pl
Tel: 606 912 283 begin_of_the_skype_highlighting              606 912 283      
Przykladowe rzeczy konfekcji damskiej na allegro: Martadoman
~chanel
niedziela, 20 lutego, 2011, 12:34
Jestem zainteresowana odzieżą damską z Turcji lub innych stron świata.
Modna odzież w różnych rozmiarach, sukienki, topy, club wear, proszę o namiary, obecnie sprowadzam erotyczną odzież z chin i nie mogę znaleźć fajniej odzieży takich jak na allegro sprzedają, a widzę że zdjęcia są tych samych modele u wszystkich skąd oni to przywożą? 517-236-828
~MARKOWA ODZIEŻ
niedziela, 20 lutego, 2011, 14:20
HURTOWNIE ODZIEŻY WŁOSKIECH MAREK
Witam
Poszukuję namiarów na hurtownie lub importerów modnej odzieży (WŁOSKIEJ, FRANCUSKIEJ) damskiej m.in. takich marek jak:
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
WAGGON,
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
CINEMA DONNA I INNYCH
JESTEM ZAINTERESOWANA ZAMAWIANIEM WIĘKSZYCH ILOŚCI (HURT) (najlepiej województwo mazowieckie)
PROSZĘ O OFERTĘ ASORTYMENTOWO-CENOWĄ. Informacje proszę przesyłać na adres:editka4@o2.pl

Pozdrawiam
~MARKOWA ODZIEŻ
niedziela, 20 lutego, 2011, 15:07
HURTOWNIE ODZIEŻY WŁOSKIECH MAREK
Witam
Poszukuję namiarów na hurtownie lub importerów modnej odzieży (WŁOSKIEJ, FRANCUSKIEJ) damskiej m.in. takich marek jak:
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
WAGGON,
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
CINEMA DONNA I INNYCH
JESTEM ZAINTERESOWANA ZAMAWIANIEM WIĘKSZYCH ILOŚCI (HURT) (najlepiej województwo mazowieckie)
PROSZĘ O OFERTĘ ASORTYMENTOWO-CENOWĄ. Informacje proszę przesyłać na adres:editka4@o2.pl

Pozdrawiam
~treasurefunding@live.com
poniedziałek, 21 lutego, 2011, 17:19
Jestem pozyczki pozyczkodawcy, i udzielaja pozyczek na poziomie 0,2% rates.i zainteresowanie am wiarygodne i efficient.email swoje imiona i nazwiska, pozyczki wynosila konieczne, czas trwania, skan dowodu tozsamosci przez "treasurefunding@live.com" tak, ze my moze proceed.thanks.
~ewelinagrzesiulina@poczta.onet.pl
piątek, 25 lutego, 2011, 13:25
WITAM
Jestem zainteresowana kupnem odziezy tureckiej, wloskiej, francuskiej.
Zamowienie ilosci hurtowych.
BARDZO prosze o jakies namiary lub kontakt od osob posiadajacych taka odziez.
Interesuja mnie przykladowe marki:VERA LUCCI, PAPILLONNE,BY LAETITIA,MILLENIUM, itp. WAGGON, AMN.
ewelinagrzesiulina@poczta.onet.pl
piątek, 25 lutego, 2011, 13:26
ODZIEŻ TURECKA
WITAM
Interesuja mnie przykladowe marki:VERA LUCCI, PAPILLONNE,BY LAETITIA,MILLENIUM, itp. WAGGON, AMN.
piątek, 25 lutego, 2011, 13:26
ODZIEŻ TURECKA
WITAM
~ka_sia9@wp.pl
czwartek, 3 marca, 2011, 15:15
Jestem zainteresowana współpracą z importerami lub hurtowniami odzieży pochodzącej głównie z Tajlandii, Turcji, Włoch .. ale nie tylko. Interesuje mnie również biżuteria ( kolczyki, wisiorki, korale, paski, apaszki itp.) a także torby :) bardzo proszę o odzew na meila: ka_sia9@wp.pl
Pozdrawiam.
~Sir John Ekblad
niedziela, 6 marca, 2011, 02:43
Czy jesteś w potrzebie pożyczki biznes ...?
Czy jesteś w potrzebie pożyczki biznes ...?
Czy chcesz poszerzyć horyzont przedsiębiorstwie ...?
Masz projekt na finansowanie ....?
Czy zorientowane na biznes, ale nie mają finansów do uruchomienia własnej
firmy? Jeśli są Państwo zainteresowani do wszelkiego rodzaju pożyczki, wracaj do nas jak najszybciej.
Ludzie Choice finansowe Inc jest rozwiązaniem do ograniczeń finansowych. W przypadku
szybkie i łatwe pożyczki prosimy o kontakt.
peoplechoice.loanfinance_uk@hotmail.com
Pozdrawiam
Sir John Ekblad
~faktoniusz
niedziela, 6 marca, 2011, 20:44
Mam namiary na większość producentów wyżej wymienionych marek. Inne do znalezienia. We Francji oprowadzam po wszystkich chińskich centrach hurtowych, wedle życzenia.

faktoniusz@voila.fr
~eti
wtorek, 8 marca, 2011, 14:06
Jestem zainteresowana podjęciem pracy w firmie importującej odzież z Turcji. Często bywam w Turcji a niebawem tam zamieszkam.
kontakt: 608 659 763
~cascada
środa, 9 marca, 2011, 08:48
Poszukuje odziezy takich firm jak
LASAGRADA
WAGGON
CINEMA DONNA
PARTY 21
itp
prosze o oferte na maila cascadabutik@wp.pl wraz z cenami
Zainteresowana jestem rowniez wyjazdem do Turcji po odziez czy ktos wie gdzie kupie taka odziez?jezeli tak prosze o pomoc
~EMILIA
środa, 9 marca, 2011, 14:51

kontakt emiliaprzy@interia.pl
~Ola
środa, 9 marca, 2011, 16:29
Witam, proszę o cenniki na tanie, ładne sukienki (np. z Turcji), które mogę wprowadzić do oferty swojego sklepu internetowego. monia0805@interia.pl Dziękuję
~Angeel36
środa, 9 marca, 2011, 20:15
Interesuje mnie odzież Turecka, Włoska, Francuska ... Prosze o kontakt angelika.gapa17@interia.pl
~Anioł
środa, 9 marca, 2011, 20:18
Wymiana
Jeżeli jest ktoś zainteresowany odzieżą damską, marki lasagrada, waggon, męską cipo & baxx, ferrluci, chętnie podam namiary w zamian za namiary na inne firmy z odzieżą tego typu nr gg 1843387
~Yogikruszynka
czwartek, 10 marca, 2011, 00:54
Poszukuje obuwia damskiego chińskiego importowanego z Francji,ewentualnie namiaru na takie hurtownie w Polsce yogikruszynka@wp.pl
~Sebol
czwartek, 10 marca, 2011, 10:47
witam! interesuje mnie odzież turecka damska dobrej jakości prosze o cennik i zdjecia na adres mailowy Sebol_Blu@interia.pl
~faktoniusz
czwartek, 10 marca, 2011, 21:08
Mam namiary na większość producentów wyżej wymienionych marek. + Do centrów handlu hurtowego we wszystkich krajach. Francja, Włochy, Turcja, Chiny, itp. We Francji oprowadzam po wszystkich chińskich centrach hurtowych, wedle życzenia.

faktoniusz@voila.fr
~dariosilwa
czwartek, 10 marca, 2011, 22:51
Witam
Otwieram butik odzieżowy
Interesuje mnie odzież marki waggon,sogo,gizia,lasagrada,speedwey, rocco barocco, blumarine, kikiriki itp !(prosze o cennik)
Proszę o kontakt. mzx43@wp.pl
~kaseta171
sobota, 12 marca, 2011, 14:59
witam mam do zaoferowania tureckie rzeczy miedzy innymi :
sweterki
koszulki polo
paski do spodni
perfumy
kosmetyki

Wszystko znanych firm
kontakt e-mail : kaseta171@wp.pl
~irka345
sobota, 12 marca, 2011, 17:50
proszę o ofertę sweterków na e-mail:irka_osaka@poczta.onet.pl
~anka
poniedziałek, 14 marca, 2011, 12:53
Proszę o przesłanie oferty wraz z cennikiem na adres:

ank_a@poczta.onet.pl
~MS
wtorek, 15 marca, 2011, 18:50
Jestem zainteresowana dobrą jakościowo odzieżą włoską, turecką, francuską. Interesują mnie takie firmy jak: ammun, attentif, perzoni, say the maaca oraz waggon,sogo,gizia,lasagrada,speedwey, rocco barocco, blumarine, kikiriki

Proszę o informacje na maila bsmmpl@gmail.com
~mgj
środa, 16 marca, 2011, 17:23
Jestem zainteresowana modną odzieżą turecką, włoską, francuską w cenach hurtowych. Proszę o kontakt na malgorzatagj@wp.pl
~Iza - tlumacz j. tureckiego
środa, 16 marca, 2011, 22:31
Oferuje pomoc w zakupach odziezy damskiej i nie tylko w Turcji. Pomoge porozumiec sie w jezyku tureckim, zalatwie rezerwacje w swietnie usytuowanym hotelu w dogodnej cenie, odbiore z lotniska, ustale trase zakupow z uwzglednieniem interesujacych Panstwa marek i pomoge w negocjacjach oraz zalatwieniu transportu towarow do Polski. Zainteresowanych prosze o kontakt emailowy: izaerbas@gazeta.pl
~Iza - tlumacz j. tureckiego
środa, 16 marca, 2011, 22:37
Oferuje pomoc w zakupach odziezy damskiej i nie tylko w Turcji. Pomoge porozumiec sie w jezyku tureckim, zalatwie rezerwacje w swietnie usytuowanym hotelu w dogodnej cenie, odbiore z lotniska, ustale trase zakupow z uwzglednieniem interesujacych Panstwa marek i pomoge w negocjacjach oraz zalatwieniu transportu towarow do Polski. Zainteresowanych prosze o kontakt emailowy: izaerbas@gazeta.pl
~faktoniusz
czwartek, 17 marca, 2011, 14:12
Mam namiary na większość producentów wyżej wymienionych marek. + Do centrów handlu hurtowego we wszystkich krajach. Francja, Włochy, Turcja, Chiny, itp. We Francji oprowadzam po wszystkich chińskich centrach hurtowych, wedle życzenia. Pomagam w negocjacjach z dostawcami.

faktoniusz@voila.fr
~kaseta171
piątek, 18 marca, 2011, 10:09
Witam mam do zaoferowania tureckie: perfumy, koszulki polo, sweterki,paski, kosmetyki i wiele innych rzeczy
kontakt email kaseta171@wp.pl
~nata
piątek, 18 marca, 2011, 13:26
JESTEM ZAINTERESOWANA TANIĄ ODZIEŻĄ DAMSKĄ...
OTWIERAM BUTIK.
MÓJ MAIL : natalka19gda@amorki.pl
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA OFERTY.
~monia35
środa, 23 marca, 2011, 11:00
WITAM ZAJMUJEMY SIĘ IMPORTEM ELEGANCKIEJ. ODZIEZY FIRM LASAGRADA,WAGGON,SOGO ITP.
W TEJ CHWILI POSIADAMY NAJNOWSZE KOLEKCJE WIOSNA 2011 LASAGRADA WAGGON DO SPRZEDA ZY HURTOWEJ.SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO NASZEJ SIEDZIBY POD WARSZAWĄ LUB KONTAKT MAILOWY slay16@wp.pl lub tel 507-102-990
~marcin
czwartek, 24 marca, 2011, 11:52
Jestem zainteresowany kupnem odzieży damskiej.
Otwieram działalność. Proszę o ofertę na e-mail
marcin_wilma@wp.pl.
Dziękuję
~iwona
czwartek, 24 marca, 2011, 15:05
Witam Jestem zainteresowana kupnem odziezy damskiej tureckiej, francuskiej. Proszę o ofertę z cennikiem na e-mail Iwetta.s1@interia.eu
~maciej
sobota, 26 marca, 2011, 14:28
Witam serdecznie

Jesteśmy firmą odzieżową z ponad 20 letnią tradycją na rynku w branży odzieżowej : www.vera-fashion.pl

W naszej ofercie posiadamy szeroki asortyment sukienek z różnorodnych tkanin : szyfony,satyno-bawełny w połączeniu najmodnijeszych kolorów
duże rozmiary,dzianiny w bogatej kolorystyce oraz sukienki wizytowe na okres karnawałowy.

Generalnie co miesiąc mamy nowe modele sukienek

Zapraszamy do współpracy
~przemek
niedziela, 27 marca, 2011, 11:41
Witam serdecznie,
poszukuję namiarów na hurtownie/importerów odzieży damskiej-WŁOSKIEJ, FRANCUSKIEJ, takich marek jak: LADY ELITE,LUCY PARIS,VERA LUCCI,PAPILONNE,ROSSODISERA,WAGGON,SOGO,SAY,LASAGRADA,ROCCO BAROCO, MISS MOI,CINEMA DONNA i innych.
Informacje proszę przesyłać na adres: agata.fashion.musthave@gmail.com
~lucas
niedziela, 27 marca, 2011, 16:47
witam jestem zainteresowany kupnem odziezy meskiej i damskiej bluz bluzek sweterkow tunik i tym podobnych moj email illers@interia.pl
~niki
poniedziałek, 28 marca, 2011, 03:09
Poszukuję stałej współpracy z importerem odzieży włoskiej i francuskiej firm takich jak;
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
WAGGON,
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
LUXURY,
BY LAETITA,
CINEMA DONNA I INNYCH.

Oferty mile widziane
e-mail ; ejablonska4@gmail.com
~mirek
poniedziałek, 28 marca, 2011, 11:12
Witam.
Poszukuję dostawców młodzieżowej odzieży dobrej gatunkowo.
Może być turecka, ale nie tylko.
Oferty na e-mail :miruniek1@wp.pl
~Darek8
poniedziałek, 28 marca, 2011, 19:55
Witam
Poszukuje taniej DAMSKIEJ odieży tureckiej, bluzki, swetry tuniki itp.

proszę o oferty na meila: msz.leg@wp.pl
~Emilia
środa, 30 marca, 2011, 23:09
Witam serdecznie,
Jestem zainteresowana zakupem modnego i nie drogiego towaru do budki na nie wielkim ryneczku, oferty proszę na rozenberg@op.pl
Dziękuję!
~witapet
czwartek, 31 marca, 2011, 16:40
Poszukujemy kilku chętnych osób do handlu w Międzyzdrojach na hali targowej. Znajduje się ona przy zejściu na plażę, 50 m od wody. Hala targowa będzie czynna od 01.06.11 do 10.09.11. Oprócz powierzchni targowej na hali znajdują się także małe pokoje sypialne i ubikacje. Więcej szczegółów pod nr telefonu 600 784 975
~Asia
sobota, 2 kwietnia, 2011, 11:24
Poszukuj� sta�ej wspó�pracy z importerem odzieşy w�oskiej i francuskiej firm takich jak;
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
WAGGON,
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
LUXURY,
BY LAETITA,
CINEMA DONNA I INNYCH.

Oferty mile widziane
e-mail ; asiula99172@wp.pl
~chanel
wtorek, 5 kwietnia, 2011, 14:00
Odp: ODZIEZ CHIŃSKA
Witam

Sprzedaje odzież erotyczną na allegro FASHION-4YOU-NO1 , zamykam działalnośc i chcę sprzedać hurtem cały towar który mam wystawiony, do tego podam namiary w chinach, cena do negocjacji. 517-236-828 Kinga
~botox
wtorek, 5 kwietnia, 2011, 23:45
Proszę o oferty hurtowe odzieży marek duńskich (vila,fransa,2biz itd) jak i wloskich, francuskich,(peppercorn, papillonne,millenium ect.) oraz angielskich. W grę wchodzi tylko odzież nowa.

botox3 @ wp.pl
~mirlis1
niedziela, 10 kwietnia, 2011, 20:44
Interesuje mnie odzież Turecka ... Prosze o kontakt oraz ofertę cenową. mirlis1@poczta.onet.pl
~mirlis1
niedziela, 10 kwietnia, 2011, 20:53
butik
Interesuje mnie odzież Turecka damska ... Prosze o kontakt i ofertę.
mirlis1@poczta.onet.pl
~anio98
niedziela, 10 kwietnia, 2011, 22:51
INTERESUJE MNIE ZAKUP DUZYCH ILOSCI HUTROWYCH ODZIEZY DAMSKIEJ (TUNIKI,SWETRY,BLUZKI ITP)
PROSZE O KONTAKT anio98@wp.pl
~lilu
wtorek, 12 kwietnia, 2011, 15:33
Interesuje mnie zakup niewielkiej ilosci odziezy tureckiej i nietylko z dostawa do Francji.Prosze o kontakt i oferty ze zdjeciem na sylwusia.83@wp.pl
~kojak
wtorek, 12 kwietnia, 2011, 20:18
witam!!Jestem zainteresowany odzieza damska z Turcji ,Włochj Tajlandi.proszę o kontakt na emaila: kojak130682@wp.pl
~beatris_mc@vp.pl
środa, 13 kwietnia, 2011, 21:47
Witam!!!Poszukuję namiarów na hurtownie lub importerów modnej odzieży (WŁOSKIEJ, FRANCUSKIEJ) damskiej m.in. takich marek jak:LADY ELITE,
LUCY PARIS,VERA LUCCI,PAPILONNE,ROSSODISERA,WAGGON,SOGO,LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,CINEMA DONNA I INNYCH
JESTEM ZAINTERESOWANA ZAMAWIANIEM WIĘKSZYCH ILOŚCI (HURT)
PROSZĘ O OFERTĘ ASORTYMENTOWO-CENOWĄ. Informacje proszę przesyłać na adres:beatris_mc@vp.pl
~Konrad
niedziela, 17 kwietnia, 2011, 22:14
Interesuje mnie oferta hurtowa tureckiej odzieży młodzieżowej, tj
bluzki, tuniki, spodnie itp. Proszę o ofertę

20konrad@gmail.com
~collins
sobota, 23 kwietnia, 2011, 14:43
Czy jesteś w potrzebie wszelkiego rodzaju pożyczki?
Czy istnieje pilna potrzeba pożyczki na konsolidację swój dług?
Czy potrzebujesz samochodu, gospodarczą lub kredyt, aby zapłacić rachunki?
Skontaktuj się z nami i uzyskać kredyt, trzeba.
Kontakt e-mail:collinsclarkloans1@gmail.com
POŻYCZKOBIORCA SZCZEGÓŁY
Imię i nazwisko:
Adres:
Numer telefonu:
Kwota potrzebna:
Czas trwania:
Angel Vale
CEO / e-mailcollinsclarkloans1@gmail.com
~faktoniusz@voila.fr
środa, 27 kwietnia, 2011, 22:19
Mam namiary na większość producentów wyżej wymienionych marek. + Do centrów handlu hurtowego we wszystkich krajach. Francja, Włochy, Turcja, Chiny, itp. We Francji oprowadzam po wszystkich chińskich centrach hurtowych, wedle życzenia.

faktoniusz@voila.fr
~figaro
poniedziałek, 2 maja, 2011, 22:17
Interesuje mnie odzież Turecka Włoska i Francuska damska ... Prosze o kontakt i ofertę. tygarofigaro@interia.eu
~Nastka
czwartek, 5 maja, 2011, 16:39
witam
interesuje mnnie hurtowy zakup odzieży tureckiej a w szczególności bluz takich firm jak adidas nike itp ...

prosze o kontakt i oferty: k_karol_k@poczta.fm
~butiki
sobota, 7 maja, 2011, 02:17
prowadze 3 sklepy/butiki odziezowe. Interesuje mnie dostawca z odzieza z włoch/francji/turcji
Z braku czasu nie mam mozliwosci w tej chwili jezdzic sama po towar za granice
moj kontakt ti_g_ra@wp.pl
~aylins
czwartek, 12 maja, 2011, 23:16
Prosze o padanie namiarów na dostawców taniej odziezy wloskiej/francuskiej/tureckiej
Prosze o kontakt anka.z@autograf.pl
~Wiktoria
piątek, 13 maja, 2011, 12:12
Jestem zainteresowana odzieżą i galanterią w b.dobrym gatunku , najmodniejszych fasonów. Czekam na odp . wikakrk777@interia.pl
~Anna
piątek, 13 maja, 2011, 14:11
Jestem zainteresowana zakupem hurtowym odzieży tureckiej. Oferty proszę przesyłać pod adres: an.klys@wp.pl
~GOSIA DETAL :)
niedziela, 15 maja, 2011, 15:16
Witam
jestem zainteresowana zakupem detalicznym odzieży tureckiej, włoskiej, francuskiej takich marek jak : pop elite, lady elite, lucy paris, vera lucci. rossodiera, waggon, lasargada, rocco barco, itp. Oczywiscie nie drogo :) Moj mail: malgorzata_k20@wp.pl
~beata
niedziela, 15 maja, 2011, 16:09
Witam,
proszę o oferty handlowe solidnej odzieży damskiej w dużych rozmiarach: 42-60.
Pozdrawiam:)
beata32218@interia.pl
~anusia
niedziela, 15 maja, 2011, 22:08
Witam,
jestem zaintresowana zakupem odzieży takich marek jak:waggon,sogo,gizia,northland,rossodisera,cinema donna,just r,paparazzi,lasagrada; oraz tureckich ubranek dla dzieci
proszę o kontakt mialowy: ANIA_MUNDEK@poczta.fm
~lavia@onet.eu
wtorek, 17 maja, 2011, 23:27
Odp:
Jestem zainteresowna odzieżą - galanterią - stroje kapielowe - buty - produkcji (WŁOSKIEJ, FRANCUSKIEJ) damskiej m.in. takich marek jak:LADY ELITE,
LUCY PARIS,VERA LUCCI,PAPILONNE,ROSSODISERA,WAGGON,SOGO,LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,CINEMA DONNA
~padokr
czwartek, 19 maja, 2011, 22:52
Proszę o kontakt i ofertę mailem padokr@wp.pl
~basia
środa, 25 maja, 2011, 21:47
Odp: ODZIEZ wloska
Jestem zainteresowana wyjazdem do wloszech w celu zakupow odziezy w hurtowych ilosciach prosze o kontakt szyna782@wp.pl
~majeczka
czwartek, 26 maja, 2011, 14:56
poszukuje odzieży włoskiej i tureckiej to znaczy hurtowni proszę o kontakt marzena1980@interia.pl
~Raymond Johnson
sobota, 28 maja, 2011, 17:47
Oferta kredytowa na tanie OPROCENTOWANIA
Witam każdy
Czy potrzebujesz pożyczki na dowolny cel. Ja jestem po imieniu, Pan Raymond Johnson. Jestem rząd certyfikat pożyczkodawcy. I udzielają pożyczek, do spółek, przedsiębiorstw i przemysłu na tanie stóp procentowych. Ja również rozdawać pożyczek biznesowych i osobistych pożyczki na tanie oprocentowaniu 3%. Jeśli jesteś zainteresowany, wypełnij formularz wniosku kredytowego poniżej i wyślij go do nas, aby umożliwić nam rozpocząć ich przetwarzanie kredytu:

Wniosek o Pilną Pożyczkę Tu

Imię i nazwisko:

Stan cywilny:

Narodowość:

Kraj:

Miasto:

Adres do korespondencji:

Zawód:

Religia:

Kod pocztowy:

Numer telefonu komórkowego:

Kwota na zaciągnięcie pożyczki:

Czas trwania kredytu:

Miesięczny dochód:

Czekam na czytanie maili
Pozdrawiam.
Raymond Pan Johnson
movisterloan@gmail.com
~aneta
niedziela, 29 maja, 2011, 12:52
WITAM. OTWIERAM BUTIK I PROSZĘ O OFERTY DOSTAWCÓW ODZIEŻY DAMSKIEJ Z TURCJI, WŁOCH,FRANCJI,CHIN
~ANETA
niedziela, 29 maja, 2011, 12:54
ODZIEŻ DAMSKA
WITAM .OTWIERAM BUTIK I PROSZĘ O OFERTY DOSTAWCÓW ODZIEŻY DAMSKIEJ Z TURCJI, CHIN, WŁOCH, FRANCJI,KONTAKT magnatpko@wp.pl
~sklep odzieżowy
niedziela, 29 maja, 2011, 20:05
Witam jestem zainteresowana zakupem hurtowym odzieży głównie Tureckiej, Tajlandzkiej.(w dobrej cenie, dla kobiet lubiących się wyróżniać) Jesli jest taka mozliwość prosze o przesłanie ofert na maila patrycja_pk_10@poczta.onet.pl góry dziękuję!!
~odzież
poniedziałek, 30 maja, 2011, 12:52
witam jestem zaintersowany zakupem hurtowym odzieży tureckiej proszę o przesłanie oferty na e-mail kaktus2011@wp.pl
~andzia
poniedziałek, 30 maja, 2011, 19:44
jestem zainteresowana odzieża z turcji kupię w hurcie .moj email ambrozja665@wp.pl
~andzia
poniedziałek, 30 maja, 2011, 19:49
odziez poszukuje w hurcie
Witam,
jestem zainteresowana współpracą z bezpośrednim importerem odzieży damskiej z Turcji Nowej, Bardzo dobrej i dobrej gatunkowo, a także obuwia, torebek i wszelkimi dodatkami dla kobiet. Proszę o przesłanie pełniej oferty na e-maila:
ambrozja665@wp.pl
~bartosz
wtorek, 31 maja, 2011, 14:13
Witam.

Tak jak w większości powyższych tematów jestem zainteresowany nawiązaniem stałej współpracy z solidnym importerem/dostawcą atrakcyjnej odzieży tureckiej. Jestem poważną osobą z przetartymi szlakami sprzedaży w Polsce i europie zachodniej. Moje zapotrzebowanie miesięczne to co najmniej kilka tysięcy sztuk. Czekam na konkretne oferty.

Jeżeli ktoś z Państwa ma takie kontakty i jest w takiej samej sytuacji jak ja chętnie zapłacę za udzielenie informacji lub/i dołożę się do wyjazdu po taką odzież.

Kontakt: bartosz2044@gmail.com
~bartosz
wtorek, 31 maja, 2011, 14:14
Tak jak w większości powyższych tematów jestem zainteresowany nawiązaniem stałej współpracy z solidnym importerem/dostawcą atrakcyjnej odzieży tureckiej. Jestem poważną osobą z przetartymi szlakami sprzedaży w Polsce i europie zachodniej. Moje zapotrzebowanie miesięczne to co najmniej kilka tysięcy sztuk. Czekam na konkretne oferty.

Jeżeli ktoś z Państwa ma takie kontakty i jest w takiej samej sytuacji jak ja chętnie zapłacę za udzielenie informacji lub/i dołożę się do wyjazdu po taką odzież.

~bartosz
wtorek, 31 maja, 2011, 14:14
Odp

~doti
środa, 1 czerwca, 2011, 16:01
Witam jestem zainteresowana odzieżą damską turecką, włoską w przystępnej cenie Kupię w hurcie. Proszę o przesłąnie oferty dorotak@onet.pl
~izabella
środa, 1 czerwca, 2011, 16:46
Witam -jestem zainteresowana odzieżą turecką,włoską-interesuje mnie oryginalne wzornictwo ,topowe perełki-prowadzę butik dla niezależnych,lubiących przyciągać spojrzenia kobiet.Kontakt-Izabell74@poczta.fm
~julietta
środa, 1 czerwca, 2011, 19:49
Jestem zainteresowana odzieza turecka, a wszczegolnosci modziezowa.
Jesli jest mozliwosc obejrzenia katalogow z cenami i zlozenia zamowien przez internet byloby milo.
Prosze o kontakt sylwestrea@interia.pl
~eztera99
poniedziałek, 6 czerwca, 2011, 21:20
Witam jestem zainteresowana kupnem torebek replik o wysokiej jakości znanych marek LV,CHANEL,GUCCI.Proszę o kontakt eztera99@interia.pl lub gg36221124
~slay16@wp.pl
piątek, 10 czerwca, 2011, 16:53
WITAM
Jesteśmy bezpośrednim importerem znakomitych marek LASAGRADA WAGGON.Wtej chwili posiadamy w sprzedaży najnowszą kolekcję lato 2011 Siedzib a firmy znajduje się pod Warszawą.Wysyłka \na terenie całego kraju.Wiecej informacji mail lub telefonicznie zapraszam 507-102-990
~lola
niedziela, 12 czerwca, 2011, 19:51
witam. poszukuje damskiej odziezy z turcji-zwlaszcza jasnych jeansow,spodniczek jeansowych i kurteczek wysadzanych w duzych ilosciach cyrkoniami,rowniez takich firm jak d&g,jeneric i d'she itp dla odwaznych dziewczyn... bardzo prosze tylko oferty hurtowe !!! lola.ekwador@op.pl
~asik370
środa, 15 czerwca, 2011, 14:58
Witam,
jestem zainteresowana nawiązaniem współpracy z importerem spodni jeans z Turcji. Interesuje mnie sprzedaż hurtowa.
Proszę o kontakt na maila asik370@wp.pl.
~murek@50
środa, 15 czerwca, 2011, 23:33
JESTEM ZAINTERESOWANY ZAKUPEM HURTOWYM TURECKICH SUKIENEK TYPU CREATIVITI PROSZE O KONTAKT murowany@onet.eu
~zaneta661
sobota, 18 czerwca, 2011, 16:39
WITAM JESTEM ZAINTERESOWANA KUPNEM HURTOWYM CIUCHOW TAKICH MAREK JAK: JUST R , PARTY 21 , SAGO, ROSSODISIERA , ANNA BIAGINI , CELYN B , WAGGON , GIL SANTUCCI PROSZE O KONTAKT zaneta661@wp.pl
~natalia
niedziela, 19 czerwca, 2011, 00:08
Witam jestem zainteresowana kupnem odzieży tureckiej

wprost od importera zależy mi na dużej taniej ilości stałym kontaktem proszę o kontakt : nataliagrajek@wp.pl
~madzia
poniedziałek, 20 czerwca, 2011, 14:23
Witam jestem zainteresowana kupnem odzieży tureckiej
Zalezy mi na stalej wspolpracy jezeli chodzi o import,hurtowo,duze ilosci,
~madzia
poniedziałek, 20 czerwca, 2011, 14:24
odziez z turcji
prosze o kontakt : madziunia1319@o2.pl
~kidsclub
poniedziałek, 27 czerwca, 2011, 10:34
IMPORTUJE ODZIEŻ DZIECIĘCĄ Z TURCJI!!!PROWADZĘ SPRZEDAŻ HURTOWĄ ODZIEŻY W CHIŃSKIM CENTRUM HANDLU HURTOWEGO W JAWORZNIE!!!ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT KIDSCLUB@OP.PL NA TERENIE ŚLĄSKA MAŁOPOLSKI I WOJEWÓDZTWA DOLNOŚLĄSKIEGO NASZ PRZEDSTAWICIEL DOWIEZIE DO PAŃSTWA TOWAR NA ŻYCZENIE TEL.KONTAKTOWY DO PRZEDSTAWICIELA 880-907-486
~24hurt.eu
poniedziałek, 11 lipca, 2011, 23:38
Witam,
zapraszamy do hurtowni internetowej WWW.24HURT.EU

Codziennie wstawiane są nowe wzory oferowane bezpośrednio od importerów.

ATRAKCYJNY SYSTEM RABATOWY.

Zainteresowanych prosimy o kontakt: 24hurt@gmail.com
~Katarzyna
środa, 13 lipca, 2011, 18:47
Posiadam ciuszki Adidas, Nike, Puma... Hurt lub detal.
Tanio.
kate9898@wp.pl
~majka
czwartek, 14 lipca, 2011, 22:42
proszę o ofertę odzież damska i dziecięca markowa hurt marzena1980@interia.pl
~shine_shop
niedziela, 17 lipca, 2011, 23:06
Poszukuję odzieży dla oryginalnych kobiet, chcących się wyróżniać. Odzież z Turcji, Włoch i Francji (różnych marek). Proszę o wysłanie ofert oraz cennika na adres e-mail: shine_shop@wp.pl
Pozdrawiam
~Maciej
poniedziałek, 18 lipca, 2011, 12:53
Nawiąże współpracę!!!
Interesuje mnie dostawca z odzieza z włoch/francji/turcji.
Tylko poważne oferty z cennikiem!!!
Pozdrawiam
butik.hypnose@op.pl
~Maciej
poniedziałek, 18 lipca, 2011, 12:54
Nawiąże współpracę!!!
Interesuje mnie dostawca z odzieza z włoch/francji/turcji.
Tylko poważne oferty z cennikiem!!!
Pozdrawiam
butik.hypnose@op.pl
~gosiaczek
poniedziałek, 18 lipca, 2011, 17:33
Interesuje mnie zakup odzieży markowej z Turcji , Włoch. proszę o oferty na adres iwo.maks@interia.pl
~L3gna
piątek, 22 lipca, 2011, 14:02
proszę o ofertę odzieży damskiej HURT HURT ! usgastro@onet.pl tel: 665858015
~BARTOSZ 665858015
piątek, 22 lipca, 2011, 14:11
Odp
!!!! otwieram hurtownie odzieży,poszukuję konkretnego dostawcy który zaoferuje odpowiednie dla hurtowni ceny.Proszę o katalog z cenami na usgastro@onet.pl
665858015
~L3gna
piątek, 22 lipca, 2011, 14:11
proszę o ofertę odzieży damskiej HURT HURT ! usgastro@onet.pl tel: 665858015
~faktoniusz
czwartek, 28 lipca, 2011, 14:45
Mam namiary na większość producentów wyżej wymienionych marek. + Do centrów handlu hurtowego we wszystkich krajach. Francja, Włochy, Turcja, Chiny, itp. We Francji oprowadzam po wszystkich chińskich centrach hurtowych, wedle życzenia. Pomagam w negocjacjach z dostawcami.

faktoniusz@voila.fr
~Charles Fred
poniedziałek, 1 sierpnia, 2011, 21:07
Czy potrzebujesz kredytu?
Szukasz kredytu biznesu, pożyczki osobiste, kredyt mieszkaniowy, kredyt samochodowy,
kredyt studencki, kredyt konsolidacyjny zadłużenia, niezabezpieczonej pożyczki, venture capital.
kredytu oferta rozwiązań finansowych wolności i do współpracy
organów pożyczki od $ 500,000,00 do $ 50,000,00 mln.
Skontaktuj się z nami.
E-mail na: easyloans101@live.com
Mam nadzieję przeczytać od Ciebie jak problemy finansowe
Pozdrawiam
Charles Fred
~syss
czwartek, 4 sierpnia, 2011, 10:10
Witam jestem zainteresowana odzieżą turecką, jeśli to możliwe prosiłabym o przesłanie oferty wraz z cennikiem na adres sysiaa2307@wp.pl
~dora
poniedziałek, 8 sierpnia, 2011, 17:41
Witam. Jestem zainteresowana dużą,damską odzieżą turecką. Oferty z cennikiem proszę przesyłać na adres robert.bytom@gmail.com
~mirlis1
poniedziałek, 8 sierpnia, 2011, 22:20
poszukuję importerów odzieży tureckiej głównie sweterko damskie,bluzki,tuniki.mile widziany katakog.namiary/mirlis1@poczta.onet.pl
dzięki i pozdrawiam
~meggy
sobota, 13 sierpnia, 2011, 12:18
Poszukuję stałej współpracy z importerem odzieży włoskiej i francuskiej firm takich jak;
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
ATTENTI
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
LUXURY,
BY LAETITA,
CINEMA DONNA I INNYCH.

Oferty mile widziane
E-MAIL gosiaczek85z@interia.pl
~gsxr
sobota, 13 sierpnia, 2011, 19:30
Witam,
jestem bezpośrednim importerem odzieży, obuwia z Włoch,Francji,Turcji
Jeżeli jesteś zainteresowany adresami napisz lub zadzwoń
Oprowadzam po wszystkich centrach hurtowych i pomagam w zakupach oraz wszystkich formalnościach
gsxr3@wp.pl
~wiki
środa, 17 sierpnia, 2011, 21:13
Witam,
jestem zainteresowana współpracą z bezpośrednim importerem odzieży damskiej z Turcji Nowej, Bardzo dobrej i dobrej gatunkowo, a także obuwia, torebek i wszelkimi dodatkami dla kobiet. Proszę o przesłanie pełniej oferty na e-maila:vikivoyage@wp.pl
~wiola
piątek, 19 sierpnia, 2011, 16:32
Jestem zainteresowana odzieza z Włoch Francji i turecka :Lady elitte,lucy paris vera lucci ,papillone,rossodisera ,cinema dona itd.Prosze o oferte asortymentu odziezy damskiej ,cennik na e-maila:wiolettaniedz@op.pl
~sylwia.budda@interia.pl
sobota, 20 sierpnia, 2011, 16:23
poszukuje taniego najlepiej bezposredniego importera sukienek młodzieżowych z turcji! prosze o pisanie maili: sylwia.budda@interia.pl interesuja mnie wieksze ilosci towaru!
~gosia
wtorek, 23 sierpnia, 2011, 21:24
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
ATTENTI
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
LUXURY,
BY LAETITA,
CINEMA DONNA I INNYCH.

Oferty mile widziane
E-MAIL gosiamyslowice@wp.pl
~lagriffeoutlet
czwartek, 25 sierpnia, 2011, 12:11
Proponujemy odziez najlepszych wloskich projektantow w stock-ach.Oferty pochodza z poprzedniego sezonu choc czesto trafiaja sie oferty biezace.W przyszlosci nasza bezposrednia produkcjia dzianiny w roznych propozycjach.Odziez damska i meska:Moschino,Emma White,Esologue,Nolita,Giorgio Kauten itp.Zapraszamy.WWW.LAGRIFFEOUTLET.IT 0039 3480614758 MOWIMY PO POLSKU
~SCD
czwartek, 25 sierpnia, 2011, 17:42
Bezpośredni importer odzieży z Turcji marki BAGARDA nawiąże współprace z hurtowniami i sklepami.
Kontakt scudii.biuro@poczta.fm
tel.501-371-169,512-787-050
~TRENDHARD
czwartek, 25 sierpnia, 2011, 18:02
Producent czapek i swetrów męskich i młodzieżowych podejmie współpracę z hurtowniami i sklepami.Wysoka jakość i modne wzory.
Kontakt: trendhard.biuro@poczta.fm
tel.501-371-169
~babila
piątek, 26 sierpnia, 2011, 13:18
Witam.Jestem zainteresowana współpracą z dostawcą odzieży sprowadzanej z Turcji Włoch i Francji.Kontakt:bpawelek75@gmail.com (mam sklep z odzieżą damska męską i dziecięcą na terenie śląska )
~xyz
poniedziałek, 29 sierpnia, 2011, 15:41
Wita
Interesuje mnie damska odzież z turcji(), włoch, francji-dobra gatunkowo. Proszę o oferty na adres bsmmpl@gmail.com
~PLAY
wtorek, 30 sierpnia, 2011, 23:44
MASZ FIRME CHCESZ PRZENIESC NR DO PLAY i dostać lepszą ofertę niz w salonie napisz do mnie adria.rafalowski@sprzedaz.playmobile.pl
~PLAY
wtorek, 30 sierpnia, 2011, 23:45
poprawiam

adrian.rafalowski@sprzedaz.playmobile.pl
~Maciek_1908
środa, 31 sierpnia, 2011, 11:58
WITAM,
JESTEŚMY BEZPOŚREDNIMI IMPORTERAMI ODZIEŻY DAMSKIEJ Z TURCJI.
JEŻELI ZAINTERESOWANA/NY JEST PANI/PAN MODELAMI SUKIENEK,
PROSZĘ O KONTAKT ZA POŚREDNICTWEM MAILA:
Maciek_1908@poczta.onet.pl
~klara
niedziela, 4 września, 2011, 13:04
Witam, interesuje mnie odzież damska, dobra jakościowo z Turcji, Włoch i Francji. Poszukuję między innymi takich marek jak kikiriki,miss moi,lady elite,lucy paris,vera lucci, naughty girls lecz mogą być także inne. Proszę przesyłać katalogi wraz z cennikami. Kontakt: klarymonda@gmail.com
~klara
poniedziałek, 5 września, 2011, 23:37
Witam serdecznie poszukuje solidnego dostawcy odziezy Tureckiej w większości damskiej (różne firmówki) nowej, taniej i dobrej jakościowo orginalne wzory.Bardzo proszę o przesłanie cenników i jakich kolwiek informacji na meila :klaudynka1205@wp.pl bede bardzo wdzięczna Pozdrawiam
~anka
czwartek, 8 września, 2011, 14:40
Witam.
Jestem zainteresowana odzieżą męsko cipo baxx, mondo, doramafi itp. Proszę o kontakt na adres e-mail: ankaheberlein@interia.pl
~jerzy-winklerwp.pl
czwartek, 8 września, 2011, 19:32
nawiążę współpracę z firmami importującymi odzież damską dla puszystych.Osobami które mogą pomóc przy imporcie z Turcji Włoch itd. jerzy-winklerwp.pl
~jerzy-winkler@wp.pl
piątek, 9 września, 2011, 16:23
nawiążę współpracę z firmami importującymi odzież damską dla puszystych,oraz osobami ,które mogą pomóc przyimporcie z Turcji,Włóch ,USA,Pakistanu itd jerzy-winkler@wp.pl
~bluzki888@o2.pl
wtorek, 13 września, 2011, 18:41
Witam, poszukuje dostawcy odzieży Tureckiej, takich producentów jak LADY ELITE, Kikiriki, Club 22 itp. Poszukuje bluzek i sukienek bez świecidełek w modnych fasonach oraz spodni. Bluzki i sukienki z viskoza, elastan spodnie polyester, viskoza, elastan. Interesują mnie wzory oraz cena za sztukę. Pozdrawiam i czekam na kontakt bluzki888@o2.pl. proszę podać w moim mailu kontakt telefoniczny oraz adres ponieważ chcę obejrzeć towar przed kupnem.
~Andrzej
czwartek, 15 września, 2011, 14:05
Witam poszukuje współpracy z osobami które importują ciuchy z Turcji , chodzi tu tutaj o odzież damska i męską tak zwanych "firmówek " np. lacoste ,tommy itp .A także torebek louis vuitton itp . Proszę o pilny kontakt szokalski1@wp.pl
~robst@wp.pl
niedziela, 18 września, 2011, 21:41
prowadzę sklep odzieżowy w wielkopolsce poszukuje współpracy z osobami które importują ciuchy z Turcji i Chin. robst@wp.pl
~amstil@onet.pl
niedziela, 25 września, 2011, 20:26
Witam,
Poszukuję współpracy z hurtownią(osobami), która posiada odzież z Turcji,Francji, Włoch, najlepiej sprzedaż na sztuki.
amstil@onet.pl
~kasiunia1115@wp.pl
wtorek, 27 września, 2011, 22:37
Witam,
Poszukuję współpracy z hurtownią(osobami), która posiada odzież z Turcji,Francji, Włoch, najlepiej sprzedaż na sztuki.kasiunia1115@wp.pl
~vanessa
poniedziałek, 3 października, 2011, 06:11
vanessa
Jestem bardzo szczęśliwy dzisiaj. Bóg w końcu odpowiedź na moje modlitwy. Właśnie dostałem kredytu 85.000 dolarów, z Capital Barclay. Po wielu latach, że l zostały w Internecie szuka pożyczki. Jestem tak szczęśliwy, drodzy przyjaciele. Jeśli chcesz skontaktować się następnie na kredyt też można znaleźć potem na www.barcap.com, lub e-mail a następnie w barclayscapitals@hotmail.co.uk.

vanessa
~myszka2-21@o2.pl
czwartek, 6 października, 2011, 18:36
Witam
interesuje mnie tania i ładna odzież turecka!
prosze o kontakt
~kaskasz@onet.eu
niedziela, 9 października, 2011, 14:26
Jestem zainteresowana również kupnem odzieży damskiej znanych i cenionych marek
WAGGON
CINEMA DONNA
LASAGRADA
LUXURY
SOGO
ROCCO BAROCO
ROSSODISERIA ITP.
PROSZĘ O KONTAKT NA kaskasz@onet.eu
~Dorota
wtorek, 11 października, 2011, 12:24
Jestem zainteresowana kupnem odzieży tureckiej dziecięcej do sklepu rozmiar od 56-134. Proszę o kontakt hurtownie na adres : finansedorotapieta@wp.pl
~foryou28@o2.pl
piątek, 14 października, 2011, 14:05
REDIAL; LUXURY FRANCJA WLOCHY POSZUKUJE
Witam. poszukuje importerow odziezy damskiej WLOCHY FRANCJA... prowadze maly butik ze stylowa damska garderoba... Interesuje mnie stala wspolpraca... 518-801-265. POZDRAWIAM
~Mrs. Mrs.sorji Gricess
sobota, 15 października, 2011, 13:42
mrs.sorjigricess@gmail.com
Oferta pozyczki Boze Narodzenie sie teraz, jesli zainteresowany!!!

Zmeczony szukam pozyczek? Czy zostaly odrzucone stale y swoje banksand innych instytucji finansowych? e goodnews jest tutaj! Oferujemy kredyty od 5.000,00 min. do 10.000.000,00 Max. na poziomie 3% stopy procentowej na rok. Posiadamy certyfikat i godne zaufania.
Proces bedzie przekonac .. Prosze dostarczyc nam nastepujace:

Imie i nazwisko:
Polozenie:
Plec:
Numer telefonu:
Kwota potrzebna:
Czas trwania:

Posiadamy certyfikat Oferta nastepujace rodzaje kredytów:
* Osobiste Loan (niezabezpieczone)
* Pozyczka Business (niezabezpieczone)
* Kredyt konsolidacyjny dlugu
* Student Loan
* Kredyt hipoteczny
* Kredyt Inwestycyjny i wiele innych.

Prosze Wszystkie odpowiedzi nalezy przeslac do
Spólka E-mail: mrs.sorjigricess@gmail.com

Nazwisko: Mrs. Mrs.sorji Gricess
~Domina
sobota, 15 października, 2011, 14:58
Witam!
Jestem zainteresowana kupnem odzieży marki PARTY 21.
Proszę o kontakt na adres- dominisiakulus@o2.pl
~rob
sobota, 15 października, 2011, 22:45
Jestem zainteresowany kupnem odzieży tureckiej męskiej do sklepu Proszę o kontakt hurtownie na adres :robulus9@wp.pl
~LOVE MILANO
niedziela, 16 października, 2011, 13:37
HURTOWNIA ODZIEŻY DAMSKIEJ Z FRANCJI ORAZ WŁOCH
NAJWIEKSZY IMPORTER ODZIEZY DAMSKIEJ Z FRANCJI ORAZ WLOCH
LOVE MILANO CHT MARYWILSKA 44 BOX A-76 A-77
ZAPRASZAMY CODZIENNIE OD 6.00 DO 19.00
NAJWIEKSZY WYBÓR PO NAJNIZSZYCH CENACH
SZYJEMY MODELE ZASTRZEZONE
ATTNTIF OSLEY VERA LUCCI I WIELE INNYCH
503-601-602
LOVEMILANO@WP.PL
~LOVE MILANO
niedziela, 16 października, 2011, 13:42
HURTOWNIA ODZIEŻY DAMSKIEJ Z FRANCJI ORAZ WŁOCH
NAJWIEKSZY IMPORTER ODZIEZY DAMSKIEJ Z FRANCJI ORAZ WLOCH
LOVE MILANO CHT MARYWILSKA 44 BOX A-76 A-77
ZAPRASZAMY CODZIENNIE OD 6.00 DO 19.00
NAJWIEKSZY WYBÓR PO NAJNIZSZYCH CENACH
SZYJEMY MODELE ZASTRZEZONE
ATTNTIF OSLEY VERA LUCCI I WIELE INNYCH
503-601-602
LOVEMILANO@WP.PL
~basia
poniedziałek, 17 października, 2011, 13:30
witam prowadze hurtownie odziezy i poszukuje dostawcy bluzek tureckich baska1130@interia.pl
~viktoriya
poniedziałek, 17 października, 2011, 19:19
prowadzę sklepy odzieżowy v Ukrainie. poszukuje współpracy z osobami które importują ciuchy z Turcji i Chin Włoch itd. Bardzo prosze o katalogi marek. Jestem zainteresowana również kupnem odzieży damskiej znanych i cenionych marek. viktoriya0800@mail.ru
~karolina
poniedziałek, 17 października, 2011, 19:27
Witam! Interesuje mnie odzież: Club22, Lady Elite, Party 21 itp. Proszę o kontakt:
artspaw@op.pl
~aydin kajuk
wtorek, 18 października, 2011, 19:40
witam was wszytskich mam na imie aydin jestem producentem tureckiej odziezy damskiej pierwszej jakosci na ten czas w turcji i innych krajach jestem aktywny a w polsce nie jestem aktywny ale za jakies miesiac w tuszynie to jest kolo lodzi bede mial hurtownie i wtedy zapraszam na zakupy powiem tak ze najlepsza jakosc najlepsze ceny beda ... e mail : aydin_pl@hotmail.com lub kalender_pl@hotmail.com
~pior.s
środa, 19 października, 2011, 17:54
Witam, interesuje mnie tania nowa odzież damska i męska począwszy od bielizny skończywszy na kurtkach i czapkach. Oferty proszę lub jakieś info słać na agro.suchecki@wp.pl

Pozdrawiam Piotrek
~bombelek
środa, 19 października, 2011, 19:58
witam posiadmy odzież marki party 21 , spodnie prady , dresy chanel i gucii sweterki dior i luis viton oraz wiele innych ciekawych rzeczy. numer moj to 787673365
~maciej
środa, 19 października, 2011, 23:26
Witam serdecznie

W naszej ofercie posiadamy szeroki asortyment fasonów z różnorodnych tkanin : szyfony, satyno-bawełny w połączeniu najmodniejszych kolorów duże rozmiary, dzianiny w bogatej kolorystyce , sukienki wizytowe,koktajlowe,studniówkowe.

Generalnie co miesiąc mamy nowe modele sukienek - niepowtarzalne modele.

Zapraszamy do współpracy

www.vera-fashion.pl

Pozdrawiam
~magda
poniedziałek, 24 października, 2011, 20:42
Interesuje mnie dobra nowa, tania odzież młodzieżowa z Turcji. proszę o przykładowe zdjęcia i cennik na e-mail ciuszki4@o2.pl
~stefano
poniedziałek, 24 października, 2011, 21:00
Poszukuję stałej współpracy z importerem(posiadam kilka sklepow) odzieży włoskiej i francuskiej firm takich jak;
STEFANO
KIKIRIKI
PRETY LOLITA
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
ATTENTI
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
LUXURY,
CINEMA DONNA I INNYCH.

KONTAKT 24 H
pauladerkacz@tlen.pl
~stefano
poniedziałek, 24 października, 2011, 21:15
Poszukuję stałej współpracy z importerem(posiadam kilka sklepow) odzieży włoskiej i francuskiej firm takich jak;
STEFANO
KIKIRIKI
PRETY LOLITA
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
ATTENTI
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
LUXURY,
CINEMA DONNA I INNYCH.

KONTAKT 24 H
pauladerkacz@tlen.pl
~minini
wtorek, 25 października, 2011, 17:46
Witam,
Poszukuje markowej odzieży damskiej bardzo dobrej jakości, ciekawe modne wzory na czasie. Może być turecka (np. koton, lagazetta, the macca itp.), francuska i włoska. Żaden szajs mnie nie interesuje. Posiadam sklepy w południowej Polsce. Proszę o kontakt importerów lub hurtowników, lub osoby pośredniczące w zakupach (np. tam mieszkające i znające temat). Pozdrawiam, mininiw@o2.pl
wtorek, 25 października, 2011, 22:07
Witam

Zajmuje sie sporzedaża hurtowa najnowszych kolekcji marki Waggon.
Jezeli są Panstwo zainteresowani wspołpraca prosze o kontakt.
Pozdrawiam serdecznie

Ewelina

p.s. współpracuję również z firmą Gizia, Lady Elite , La Gazzetta oraz A.M.N.
wtorek, 25 października, 2011, 22:09
WAGGON - SRZEDAŻ HURTOWA
Witam

Zajmuje sie sporzedaża hurtowa najnowszych kolekcji marki Waggon.
Jezeli są Panstwo zainteresowani wspołpraca prosze o kontakt.
Pozdrawiam serdecznie

Ewelina

p.s. współpracuję również z firmą Gizia, Lady Elite , La Gazzetta oraz A.M.N.
~Butik L' AMORE
czwartek, 27 października, 2011, 18:15
Prowadzę Butik, chętnie nawiążę współpracę z dostawcami , modnej - atrakcyjnej odzieży markowej ( teren Sląska )Proszę o kontakt .

butiklamore@wp.pl

Pilne !
~Cinema Donna
sobota, 29 października, 2011, 14:24
Witam.

Posiadam kolekcje odziezy CINEMA DONNA, czekam na kontakt meilowy
od zainteresowanych.

Ubrania sa naprawde dobre gatunkowo i przesliczne, prosze o info na email kpiatek22@o2.pl
~Cinema Donna
sobota, 29 października, 2011, 14:50
Witam.

Posiadam kolekcje odziezy CINEMA DONNA, czekam na kontakt meilowy
od zainteresowanych.

Ubrania sa naprawde dobre gatunkowo i przesliczne, prosze o info na email kpiatek22@o2.pl
~COMPACT
sobota, 29 października, 2011, 20:12
OFERTA KREDYTU
POTRZEBUJESZ KREDYTU za rachunki JEŚLI TAK PROSIMY O KONTAKT POPRZEZ E-MAIL: COMPACTROGER300@HOTMAIL.COM WIĘCEJ INFOR ....
~COMPACT
sobota, 29 października, 2011, 20:14
OFERTA KREDYTU
POTRZEBUJESZ KREDYTU za rachunki JEŚLI TAK PROSIMY O KONTAKT POPRZEZ E-MAIL: COMPACTROGER300@HOTMAIL.COM WIĘCEJ INFOR ....
~perf
środa, 2 listopada, 2011, 22:18
Witam

Jeśli chcesz tanio kupić, dobre perfumy, kosmetyki, portwele, torebki i inne akcesoria znanych światowych marek. Zapraszam, moj email znane.marki.warszawa@gmail.com
~pysiunia28
piątek, 4 listopada, 2011, 21:14
Interesuje mnie dobra nowa, tania odzież młodzieżowa z Turcji. proszę o przykładowe zdjęcia i cennik pysiunia28@interia.pl
~koniarek3@o2.pl
piątek, 4 listopada, 2011, 22:08
witam. pilnie poszukuje ładnej odzieży dziecięcej z turcji ( wiek 1- 15 lat). proszę o zdjęcia + ceny . pozdrawiam. hania
~gosia1973
niedziela, 6 listopada, 2011, 08:11
Witam
Interesuje mnie tania,ale zarazem elegancka odzież turecka damska(tuniki,swetry,bluzki),proszę o przykładowe zdjęcia oraz ceny na maila
gosia-1973@o2.pl z góry dziękuje i pozdrawiam.
~bassimo@wp.pl
wtorek, 8 listopada, 2011, 12:53
Nawiążę współpracę z partnerami handlowymi, w zakresie odzieży damskiej w ilościach hurtowych-produkcja sukienek młodzieżowych na każda okazję wzory tureckie.Atrakcyjne wzory i ceny dobra jakość. bassimo@wp.pl
~anna w.
środa, 9 listopada, 2011, 17:27
Poszukuję stałej współpracy z importerem odzieży włoskiej i francuskiej także tureckiej (dla kobiet które lubią się wyrózniac)firm takich jak;
STEFANO
KIKIRIKI
PRETY LOLITA
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
ATTENTI
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
LUXURY,
CINEMA DONNA I INNYCH.

Kontakt

wilk.anna@rocketmail.com
~agnieszka
środa, 9 listopada, 2011, 19:46
Odp: ODZIEZ TURECKI, WŁOSKA, FRANCUSKA
Witam!
Jestem właścicielką sklepu z odzieżą damską, prowadzę go od paru lat i często szukam ładnych, a zarazem krótkich seri odzieży dla nowoczesnej i zadbenej kobiety.
Proszę o jakieś namiary na hurtowników lub inporterów :
PRETY LOLITA
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
ATTENTI
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO - inne.

Serdecznie z góry dziękuję - aszklarek3@wp.pl
~Karolina
czwartek, 10 listopada, 2011, 08:44
ODZIEZ TURECKA
Witam
Interesuje mnie tania,ale zarazem elegancka odzież turecka damska(tuniki,swetry,bluzki...itp),
proszę o przykładowe zdjęcia oraz ceny na maila- chętnie nawiążę stałą współpracę.
karolina84-84@o2.pl z góry dziękuje i pozdrawiam.
~Edyta
poniedziałek, 14 listopada, 2011, 09:10
Witam
Prowadze sklep i nie bardzo mam jak jezdzić po towar. Interesuje mnie hurtownia internetowa.
Bardzo prosze o oferte na meila z ładna a zarazem elagancka odzieżą w normalnych cenach dla kobiet.KONTAKT galla_eksklusiv@o2.pl
~Ewa
środa, 16 listopada, 2011, 20:13
STEFANO
KIKIRIKI
PRETY LOLITA
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
ATTENTI
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
LUXURY,
CINEMA DONNA I INNYCH.

Zapraszam kontakt: ewa.niunia@wp.pl
~Ewa
środa, 16 listopada, 2011, 20:14
odzież
Treść zapytania: Szukamy hurtowni odzieży

Kupimy odzież damska, legginsy, sweterki, koszule, bluzki fashion, męskie koszulki z nadrukiem bokserskim lub sportowym

Ilość: po 4 sztuki każdego rozmiaru, koloru, rożnego fasonu

Termin: do ustalenia

Dodatkowe informacje:
- nie jesteśmy płatnikami podatku VAT
- długoterminowa współpraca
- dostawa towaru max. w ciągu czterech dni roboczych
- w ofercie zdjęcia i /lub katalog oferowanych towarów wraz z cenami netto
- wszystkie towary muszą być nowe
- towary na planowane uruchomienie nowego sklepu internetowego
- od dostawcy oczekujemy rzetelności i dotrzymywania ustalonych terminów dostaw towarów

Your question: We are looking for wholesale clothing

We buy clothing, leggings, sweaters, shirts, blouses fashion, men's t-shirt or sports boxing

Quantity: 4 pieces in each size, color, pizzazz corner

Deadline: TBD

Additional Information:
- We are not VAT payers
- Long-term cooperation
- Delivery of goods max. within four working days
- Offers and / or directory of the goods offered with prices net
- All goods must be new
- Goods for the planned launch of a new online store
- From a supplier we expect fairness and adherence to delivery dates of goods

email: ewa.niunia@wp.pl
~MIREK
niedziela, 20 listopada, 2011, 16:07
Odp: ODZIEZ TURECKA/WŁOSKA
Szukam stałej współpracy z importerem odzieży włoskiej i francuskiej firm takich jak;
STEFANO
KIKIRIKI
PRETY LOLITA
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
ATTENTI
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO ,
LUXURY,
CINEMA DONNA I INNYCH.

Proszę o kontakat na fhmit@tlen.pl
~FPIA COMPANY PLC
poniedziałek, 21 listopada, 2011, 10:14
FIRMA FPIA
Czy potrzebujesz wszelkiego rodzaju pożyczki
na niskie oprocentowanie, z stu procentach
zaufać?
FIRMA FPIA jest właściwym miejscem dla
Ciebie. Oferujemy wszelkiego rodzaju na
pożyczki na niskie oprocentowanie.
W przypadku pytań, prosimy o kontakt na:
fpiacompany2@gmail.com
~Piotr
poniedziałek, 21 listopada, 2011, 13:03
ODZIEZ DAMSKA MĘSKA
Witam
Otwieram sklep z odzieżą interesuje mnie tania,ale zarazem elegancka odzież (damska tuniki,swetry,bluzki, męska koszulki ..itp)z turcji lub z innych krajów
proszę o przykładowe zdjęcia oraz ceny chętnie też nawiążę stałą współpracę.
Interesuje mnie też hurtownia internetowa.

Bardzo proszę o ofertę na e-mail sheg@o2.pl
~kasia_ogien@interia.pl
sobota, 26 listopada, 2011, 18:58
Interesują mnie spodnie męskie, nietypowe, dla szczupłych i niskich
~Maniek
sobota, 26 listopada, 2011, 20:43
Witam. Posiadam na sprzedaż hurt odzież adidas,nike,puma,reebok,Tommy Hilfiger,Armani,D&G. Posiadam również perfumy,wody perfumowane i wody toaletowe męskie i damskaie znanych na całym świecie firm np.Calvin Klein, Giorgio Armani,Dior,Hugo Boss, D&G, i wiele wiele innych. Zainteresowani proszę pisać na e-mail: maniek140600@vp.pl lub dzwonić pod nr 783-241-235.
~kasia_ogien@interia.pl
sobota, 26 listopada, 2011, 22:51
Generalnie chodzi o odzież męską o nietypowych rozmiarach.
~ami
wtorek, 6 grudnia, 2011, 14:57
Witam, mam butik z odzieżą damską i męską , interesują mnie modne, przciągajace uwage ubrania z klasą (turcja, włochy, tajlandia) w super hurtowej cenie . zegarki ,biżuteria , buty również . Prosze o kontakt : amira.klosowicz@gmail.com
~steblowiak
środa, 7 grudnia, 2011, 17:49
POSZUKUJĘ NAPRAWDĘ KONKRETNYCH UBRAŃ WŁOSKICH, TURECKICH itp. INTERESUJĄ MNIE TAKIE FIRMY JAK LASAGRADA, FRACOMINA Z NAJNOWSZEJ KOLEKCJI,CHANEL, D@G,ARMANI.... PROSZĘ O KONTAKT WSZYSTKICH CO ZNAJĄ CHOCIAŻBY NAMIARY NA ZAKUP TYCH UBRAN. MÓJ EMIAL akadyjczyk@op.pl Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!!!!!!
~alice2008
czwartek, 8 grudnia, 2011, 12:38
WITAM!

PILNIE SZUKAM HURTOWNI ODZIEŻY DAMSKIEJ TAKICH MAREK JAK :
ATTENTIF, VERA LUCCI, OSLEY I INNE TEGO TYPU....

PROSZĘ O KONTAKT: alice2008@wp.pl
~goralka
czwartek, 8 grudnia, 2011, 13:54
Witam, mam butik z odzieżą damską, interesują mnie modne, przciągajace uwage ubrania z klasą (turcja, włochy) w super hurtowej cenie, waggon, vera lucci,itp.
Oferty prosze kierowac na adres agata1712@interia.pl
~goralka
piątek, 9 grudnia, 2011, 13:16
prosze o ponowne wyslanie oferty na maila agata1712@interia.pl przez przypadek usunelam ...
~goralka
piątek, 9 grudnia, 2011, 15:43
prosze o ponowne wyslanie oferty na maila agata1712@interia.pl przez przypadek usunelam ...
~madzia
wtorek, 13 grudnia, 2011, 20:44
prosze o przesłanie ofert wraz z katalogami odzieży tureckiej madziulka1_86@tlen.pl
~Monika
środa, 14 grudnia, 2011, 14:36
Witam, otwieram sklepik z odzieżą damską,interesują mnie ubrania takich firm jak:
PRETY LOLITA
LADY ELITE,
LUCY PARIS,
VERA LUCCI,
PAPILONNE,
ROSSODISERA,
ATTENTI
SOGO,
LASAGRADA,
ROCCO BAROCO - inne.
Szukam stałej współpracy.
Proszę o kontakt: monikamanko@interia.pl
~ANIK
sobota, 17 grudnia, 2011, 12:52
Witam,
proszę o oferty odziezy gł. tureckiej dla grupy docelowej 25-35lat. Zdjęcia wraz z cenami oraz warunki współpracy prosze wysyłać na e-mail: a.lisaj@gazeta.pl
GG: 997901
~UMBRELLA
wtorek, 20 grudnia, 2011, 14:09
Firma zajmuje się hurtową sprzedażą nadwyżki znanych firm odzieżowych w TURCIJI

mail kontaktowy :umbrella@live.dk

ZAPRASZAMY :)
~gosia
środa, 21 grudnia, 2011, 20:57
ODZIEZ WŁOSKA
Poszukuję stałej współpracy z importerem odzieży włoskiej firm takich jak
Rossodisera,
MISS MISS,
ANNA BIAGINI,
Kor@Kor,
Primo Emporio
WAGGON
Celyn b
mail kontaktowy pyzunia123@o2.pl
~Hurtownia Odzieży Firmowej
poniedziałek, 26 grudnia, 2011, 11:15
ITALY SHOPPING '' OLIMPIA''

SPRZEDAŻ HURTOWA NOWEJ FIRMOWEJ EKSKLUZYWNEJ ODZIEŻY DAMSKO MĘSKIEJ

Jesteśmy bezpośrednim importerem z Włoch dlatego też posiadamy odzież w bardzo atrakcyjnych cenach.
Posiadamy w ofercie tylko nową, odzież wysokiej jakości w bezkonkurencyjnie niskich cenach.
Ubrania oferowane przez naszą hurtownie pochodzą z końcówek kolekcji oraz nadprodukcji stanu magazynowego
Odzież sprowadzamy na tony i segregujemy na kilogramy . Posiadamy własną sortownię dzięki czemu klient zamawia tyle kilogramów ile potrzebuje.
Oferujemy markową nową z metkami pełnowartościową odzież znanych i cenionych w całej Europie producentów.
TAKICH JAK:
HFN , Mexx , Massimo Dutti , Tom Tailor , Wrangler , Diesel , Rinascimento ,Piazza Italia , Mango , Zara , Patrizia Pepe , Tommy Hilfiger , i wiele innych.

Zapraszamy do współpracy zarówno małych jak i dużych odbiorców hurtowych, właścicieli sklepów odzieżowych i butików
Wystawiamy faktury vat.

Siedziba naszej firmy
95-011 Bratoszewice
ul. Łódzka 28
tel. 505-151-701 , 505-151-702
e-mail italyshopping@tlen.pl

Oddziały:
95-030 Rzgów
ul. Tuszyńska 72/74
box F-52
95-015 Głowno
ul. Sikorskiego 100

Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy .
W celu spotkania prosimy o wcześniejszy kontakt.
~sklep
poniedziałek, 26 grudnia, 2011, 13:36
Witam,
Poszukuje odzieży damskiej(hurtowe ceny) dobrej i bardzo dobrej jakości, ciekawe modne wzory na czasie. Może być turecka (np. koton, lagazetta, the macca itp.), francuska i włoska. Żaden szajs mnie nie interesuje.
Zdjęcia wraz z cenami oraz warunki współpracy prosze wysyłać na e-mail: info_work@wp.pl
~Paulina
czwartek, 29 grudnia, 2011, 00:36
Jestem zainteresowana również kupnem odzieży damskiej znanych i cenionych marek
WAGGON
CINEMA DONNA
LASAGRADA
LUXURY
SOGO
ROCCO BAROCO
ROSSODISERIA ITP.
PROSZĘ O KONTAKT NA femmesklep@gmail.com
~ania
sobota, 31 grudnia, 2011, 00:55
WITAM
Interesują mnie przede wszystkim legginsy proszę o kontakt oraz oferty ania_s80@op.pl
~Joanna
niedziela, 1 stycznia, 2012, 14:30
Witam
Posiadam w hurtowej sprzedaży sukienki, koktajlowe, wizytowe, produkcja EU
Styl Lipsy London, Asos, Zara itp.
Kontkat
jts@poczta.pl
~AK&A Distribution
wtorek, 3 stycznia, 2012, 00:39
Firma z Angli poszukuje stalego dostawcy odziezy z Turcji, Tajlandi i Wietnmamu. Zainteresowanych prosze o kontakt na akadistribution@yahoo.co.uk. Tylko powazne oferty.
~marzena
piątek, 6 stycznia, 2012, 11:08
Poszukuję hurtowni z odzieżą z Turcji.
marzena-wiktoria06@wp.pl
~CiChY
piątek, 6 stycznia, 2012, 21:23
Poszukuje hurtowni badz kogos kto posiada odziez turecka na sprzedaz w hurcie chodzi o takie firmy jak boss,tommy ,lacoste ,dolce& gabbana jak równiez i o inne znane marki kontakt CiChy088@wp.pl 503-663-407
~Asia
sobota, 7 stycznia, 2012, 02:09
w niedlugim czasie otwieram butik poszukuje kontaktow- dostawcow znanych marek towaru z Turcji,Tajlandii. kontakt asiaavon@o2.pl (oferta plus cennik)
~Roksana
sobota, 7 stycznia, 2012, 16:45
POSZUKUJE HUROWNIE Z ODZIEŻĄ Z TURCJI DOBREJ JAKOSCI ROKSANA31@OP.PL. OFERTY I CENNNIK PROSZE KIEROWAC NA MEILA
~Aga
sobota, 7 stycznia, 2012, 21:51
Poszukuję hurtowni lub bezpośredniego importera odzieży tureckiej (CIPO&BAXX) kontakt: atl7672@interia.pl (proszę o ofertę z cennikiem)
~goniek771
poniedziałek, 9 stycznia, 2012, 17:04
odzież Włoska, Turecka
Witam, posiadam butik z odzieżą damską, interesują mnie modne ciuchy (turcja, włochy,francja) w hurtowej cenie, waggon, vera lucci,rinascimento itp.
Interesuje mnie stała współpraca.
Oferty prosze kierowac na adres mk.paliwoda@wp.pl
~JO
środa, 11 stycznia, 2012, 00:55
Witam poszukuje adresów producentów i hurtowni w Turcji a także bezpośrednich dostawcow marek towaru z Turcji .Prosze o kontakt na adres amelusia2005@op.pl
~aggie
czwartek, 12 stycznia, 2012, 13:30
nawiaze wspolprace w Polsce, mam dostep do prefume 25ml -francja, denim -rozne marki, reczniki, staniki, majtki, odziez dziecieca, posciel w Turcji, Istanbul,
Prosze o kontakt na agnesmillman@gmail.com
~S,Ch.
sobota, 14 stycznia, 2012, 14:24
Witam rozpoczynam działalność gospodarczą i poszukuje dobrej taniej odzieży damskiej. proszę o przykładowe zdjęcia oraz ceny

s.chorazak@o2.pl
~S,Ch.
sobota, 14 stycznia, 2012, 14:38
Witam rozpoczynam działalność gospodarczą i poszukuje dobrej taniej odzieży damskiej. proszę o przykładowe zdjęcia oraz ceny

s.chorazak@o2.pl
~Edyta
poniedziałek, 16 stycznia, 2012, 00:12
Witam. Pszukuje fajniej w rozsądnych cenach odziezy damskiej . Równiez prosze o ceny i zdjecia na meila. galla_eksklusiv@o2.pl
~Paula
poniedziałek, 16 stycznia, 2012, 17:27
Witam
Szukam kontaktu z importerami ciuchów marek WAGGON PARIS ORAZ PARTY 21.
Pozdrawiam

mail : pamicha@interia.pl
~TABU
poniedziałek, 16 stycznia, 2012, 18:48
sklep z odzieza damska
witam
jestem wlascicielka sklepu z odzieza damska ,poszukuje dostawcow fajnych bluzek ,tunik ,sukienek ,getrow ,spodni itp,w rozsadnych cenach
Prosze o kontakt wraz z oferta ,regulaminem i cenami na

tabu.bk@op.pl

pozdrawiam
~ja
poniedziałek, 16 stycznia, 2012, 19:24
Witam
Poszukuję dostawcy hurtowego znanych marek : pimkie, zara, h&m itp.
Chce otworzyc swoj sklep.
Czekam na oferty
szcz_urek1990@interia.pl
~a.tatar
wtorek, 17 stycznia, 2012, 12:57
Witam.
za tydzień otwieram hurtownię odzieży tureckiej. Nasza hurtownia w swoim asortymencie posiada odzież damską męską jak i młodzieżową. Posiadamy także bieliznę damską i męską. Wszystkie zainteresowanę osoby proszę o kontakt a.tatar@op.pl
~*** vaniliamoda ***
wtorek, 17 stycznia, 2012, 15:33
VANILIAMODA *** FH LT zaprasza *** Hurtowa sprzedaż damskiej odzieży tureckiej, włoskiej. Sukienki, bluzki, tuniki, spodnie itp Oferta skierowana do klientów którzy chcieliby nabyć odzież do modnych butików. Nowe wzory, modne fasony, atrakcyjne oferty. Przykładowe zdjęcia z cenami towaru wysyłamy na maila. Kontakt: vaniliamoda@interia.pl lub wiola1986m@interia.pl ZAPRASZAMY.
~*** vaniliamoda ***
wtorek, 17 stycznia, 2012, 15:44
VANILIAMODA *** FH LT zaprasza *** Hurtowa sprzedaż damskiej odzieży tureckiej, włoskiej. Sukienki, bluzki, tuniki, spodnie itp Oferta skierowana do klientów którzy chcieliby nabyć odzież do modnych butików. Nowe wzory, modne fasony, atrakcyjne oferty. Przykładowe zdjęcia z cenami towaru wysyłamy na maila. Kontakt: vaniliamoda@interia.pl lub wiola1986m@interia.pl ZAPRASZAMY.
~*** vaniliamoda ***
wtorek, 17 stycznia, 2012, 15:45
~global media
środa, 18 stycznia, 2012, 16:37
Koszulki polo i t-shirt
Poszukujemy stałego dostawcy koszulek polo i t-shirt (bawełna)
Oferty prosze przesyłać na globalmedia@onet.pl
~James Edwards
piątek, 20 stycznia, 2012, 05:13
Witamy płacić mniej FIRM KREDYT - unikalne usługi znajdowania pożyczki dla każdego!
Witamy płacić mniej FIRM KREDYT - unikalne usługi znajdowania pożyczki dla każdego!

Pomogliśmy tysięcy ludzi zdaje sobie sprawę wolności finansowej i pożyczyć pieniądze, których potrzebują. Możemy pomóc zbyt. Zgłoszenia są bezpłatne, poufne i łatwa. Nie pozwól, ubogich historię kredytową można umieścić poza ubiegania się o pożyczkę.

Formularz wniosku kredytowego
Imię i nazwisko .......
Adres domowy ....
Telefon :..........
Telefony ..........
Kraj ...........
Zawód :........
Sex :...............
Kwota potrzebna ......
Czas trwania kredytu :...........
Need For Wniosek kredytowy .....
Czy wniosek o kredyt przed .........
miesięczny dochód .............
gniazdo rodziny ........

Pośpiesz się i ubiegać się o kredyt i uzyskać problemy rozwiązać. Można się z nami za pośrednictwem adresu e-mail firmy:payless.loanfirm@gmail.com

Pozdrawiam,
Pan, James Edwards.
~aga
sobota, 21 stycznia, 2012, 10:18
mam odziez dziecieca na sprzedaz firmy Cikoby 55tys completow na wiosne /lato od 6msc do 14 lat, i firmy Born, obie firmy so TURECKIE,zainteresowani prosze o kontakt agnesmillman'gmail.com
~jurkov@interia.pl
poniedziałek, 23 stycznia, 2012, 13:41
Odp
Witam.Interesuje mnie odzież z Francji Włoch i Turcji.Poszukuje takich marek jak kikiriki,miss moi,lady elite,lucy paris,vera lucci, piu piu itp. Bardzo proszę o kontakt na meila.Czekam tylko na poważne oferty mile widziana stała wspólpraca.
~jurkov@interia.pl
poniedziałek, 23 stycznia, 2012, 13:41
Odp
Witam.Interesuje mnie odzież z Francji Włoch i Turcji.Poszukuje takich marek jak kikiriki,miss moi,lady elite,lucy paris,vera lucci, piu piu itp. Bardzo proszę o kontakt na meila.Czekam tylko na poważne oferty mile widziana stała wspólpraca.
~soho.butik@op.pl
czwartek, 26 stycznia, 2012, 18:47
PROWADZE MAŁY BUTIK 30M2 W JEDNYM Z CENTROW HANDLOWYCH NA SLĄSKU.POSZUKUJE ODZIEŻY DAMSKIEJ WŁOSKIEJ,FRANCUSKIEJ,TURECKIEJ W HURCIE DLA MODNYCH WYMAGAJACYCH PAN.ZAROWNO ELEGANCKIEJ JAK I TAKIEJ Z ODROBINA PIKANTERII.DOBREJ GATUNKOWO W NIEWYGOROWANYCH CENACH.MILE WIDZIANE ROZNEGO RODZAJU CYRKONIE,SKORZANE WSTAWKI,ŻABOTY I KORONKI.CHETNIE ZAPOZNAM SIE TEZ Z OFERTAMI DODATKOW JAK TOREBKI I BUTY.
JA Z MOJEJ STRONY MOGE POLECIC HUTROWNIE NEXT DAY Z GLIWIC,W KTOREJ MIEDZY INNYMI SIE ZAOPATRUJE I JESTEM ZADOWOLONA.
BYLABYM WDZIECZNA ZA NAMIARY BADZ OFERTY NA MAILA soho.butik@op.pl lub tel.696352299 odnosnie miejsc z asortymentem ktorego szukam.
~soho.butik@op.pl
czwartek, 26 stycznia, 2012, 18:48
odziez turecka
PROWADZE MAŁY BUTIK 30M2 W JEDNYM Z CENTROW HANDLOWYCH NA SLĄSKU.POSZUKUJE ODZIEŻY DAMSKIEJ WŁOSKIEJ,FRANCUSKIEJ,TURECKIEJ W HURCIE DLA MODNYCH WYMAGAJACYCH PAN.ZAROWNO ELEGANCKIEJ JAK I TAKIEJ Z ODROBINA PIKANTERII.DOBREJ GATUNKOWO W NIEWYGOROWANYCH CENACH.MILE WIDZIANE ROZNEGO RODZAJU CYRKONIE,SKORZANE WSTAWKI,ŻABOTY I KORONKI.CHETNIE ZAPOZNAM SIE TEZ Z OFERTAMI DODATKOW JAK TOREBKI I BUTY.
JA Z MOJEJ STRONY MOGE POLECIC HUTROWNIE NEXT DAY Z GLIWIC,W KTOREJ MIEDZY INNYMI SIE ZAOPATRUJE I JESTEM ZADOWOLONA.
BYLABYM WDZIECZNA ZA NAMIARY BADZ OFERTY NA MAILA soho.butik@op.pl lub tel.696352299 odnosnie miejsc z asortymentem ktorego szukam.
~ewep1
czwartek, 26 stycznia, 2012, 21:29
Witam. Pszukuje fajniej w rozsądnych cenach odziezy damskiej . Równiez prosze o ceny i zdjecia na meila.ewep1@interia.pl
~odzież damska
czwartek, 26 stycznia, 2012, 21:32
Odp
Witam.Prowadzę mały sklep z odzieżą damską.Poszukuje fajniej w rozsądnych cenach odziezy damskiej . Równiez prosze o ceny i zdjecia na meila. ewep1@interia.pl
~slawcia693@vp.pl
poniedziałek, 30 stycznia, 2012, 15:28
Odp: ODZIEZ TURECKA
Witam.Poszukuje hurtowni z Turecką odzieżą marki OXYD I BERGE itp. Proszę o kontakt na maila slawcia693@vp.pl
~NATALIA
środa, 1 lutego, 2012, 17:32
ODZIEZ WLOSKA,TUREVKA , A PRZEDE WSZYSTKIM ODZIEZ FIRMY ATTENTIF
WITAM
PROSZE O KONTAKT POPRZEZ MAIL marysia2585@op.pl
OSOBY KTORE MOGA MI POMOC W ZALATWIENIU ODZIEZY ATTENTIF, A TAKZE TURECKIEJ I WLOSKIEJ CZEKAM NA MAILA
~NATALIA
środa, 1 lutego, 2012, 17:46
PILNIE KUPIE ODZIEZ DO BUTIKU, WLOSKA ,TURECKA,FRANCUSKA, ROZNYCH MAREK
CZEKAM NA KONTAKT -gg7981309
mail- marysia2585@op.pl

PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Kinia
środa, 1 lutego, 2012, 20:35
Otwieram sklep z odzieżą damską ,poszukuję osób które maja hurtownie z odzieża z turcji włoch czy londynu.Chętnie nawiąze współpracę.mail- skrzypczykk@op.pl
~katrin
piątek, 3 lutego, 2012, 21:07
Otwieram butik z odzieżą damską , poszukuje hurtownie z odzieżą z Turcji itp.
chętnie nawiąże współpracę. mój mail katri0603wp.pl Pozdrawiam
~xxx
sobota, 4 lutego, 2012, 15:25
ODZIEZ TURECKI
Kupię ciuchy tureckie paski,spodnie,polo,skarpetki,torebki itp. znanych marek chanel versace tommy hilfiger itp.Pisać na gg:7367769.
~Justyna
piątek, 10 lutego, 2012, 10:35
Witam,
Otwieram sklep z odzieżą dla kobiet w wieku 25 - 35 lat, poszukuję hurtowni/dostawcy/producenta z niedrogą, modną odzieżą (bluzki, sweterki, tunki, sukienki dzienne, spodnie, itp.) Prosze o kontakt na maila: justyna_pajak@op.pl
~muflon82
piątek, 10 lutego, 2012, 21:06
Jesteśmy firmą odzieżową z ponad 20 letnią tradycją na rynku w branży odzieżowej : www.vera-fashion.pl

W naszej ofercie posiadamy szeroki asortyment fasonów z różnorodnych tkanin : szyfony,satyno-bawęłny w połączeniu najmodnijeszych kolorów
duże rozmiary,dzianiny w bogatej kolorystyce oraz sukienki młodzieżówe i wizytowe na każdą okazję

Zapraszamy do współpracy.
~turcja import-export
niedziela, 12 lutego, 2012, 20:55
Witam,
Sprowadzamy odzież prosto z Turcji, męska, damską, dziecięcą.
Sprowadzimy wszystko na życzenie klienta. Szybko i solidnie.
Jesli ktos jest powaznie zainteresowany prosze pisać: alicemyuce@hotmail.com
~zebra fashion
poniedziałek, 13 lutego, 2012, 20:31
Nawiąze wspólprace z osobami które mają odzież z Turcji,Włoch,interesuja mnie bluzki ,spodnie,kurtki, spódnice ,płaszcze w dobrych cenach- proszę o kontakt
zebra.fashion@op.pl
~mintu
środa, 15 lutego, 2012, 20:57
TUNIKA W BRĄZOWO-CZARNE PASKI I ŁATKI NA ŁOKCIACH
100% BAWEŁNY
ROZMIARY S,M,L TYLKO OFERTA HURTOWA- PROMOCJA

www.mintu.pl
~poczta221@onet.pl
czwartek, 16 lutego, 2012, 09:39
Witam,
Witam jestem zainteresowana nawiązaniem współpracy z importerem odzieży damskiej z Turcji - SOGO,WAGGON,ANM itp.
Proszę o kontakt mozliwie jak najszybciej:poczta221@onet.pl
~poczta221@onet.pl
czwartek, 16 lutego, 2012, 18:51
Witam,
Jestem zainteresowana zakupem bizuterii jak również końcówek kolekcji zagarków modowych w ilościach hurtowych następujących mrek:D&G,Emporio Armani,Versace,Louis Vuitton itp.Marki sportowe:Adidas,Nike itp. . Marki motoryzacyjne:Porsche,Ferrari,BMW.
W odpowiedzi proszę o przesłanie oferty wraz zawartymi cenami.
Proszę o kontakt:poczta221@onet.pl
~mrsbezimienna@wp.pl
piątek, 17 lutego, 2012, 14:14
Witam jestem zainteresowana panska oferta, bardzo prosze o przesłanie jej na powyzszy adres e mail, razem z cennikiem
sobota, 18 lutego, 2012, 12:05
Witam

Sprzedam pilnie ciuchy z ostatniej kolekcji Waggona po cenach zakupu.
prosze o kontakt !!
sobota, 18 lutego, 2012, 12:05
Odp
Witam

prosze o kontakt !!
sobota, 18 lutego, 2012, 12:06
Odp
Witam

prosze o kontakt !!
~odziez wloska i turecka
sobota, 18 lutego, 2012, 18:27
dzien dobry jestesmy bezposrednio importem odziezy damskiej z wloch i turcji oferujemy : bluzki,tuniki,t-shirty,getry,spodnie,spodnice,sukienki,zakiety,koszule itd.. dobra cena dobra jakosc jeszli jest panstwo zainteresowana zakupem moge wyslac zdjecia i cennik.kontakt: MAIL;gurbet_kusu12@hotmail.com lub tel.511 162 310
~AMED
sobota, 18 lutego, 2012, 19:06
ODZIEZ TURECKI
Dzień dobry Firma AMED zaprasza na zakupy tureckiej odzieży damskiej (tuniki, bluzki, getry, t-shirty, bokserki,bluzy itp.)

C.T PTAK ul.Rzemieślnicza 35
95-030 Rzgów
Hala B, box 223

Dobra cena dobry jakość..

Tuniki cena od 16 do 30
bluzki cena od 10 do 25
bokserki cena od 9 do 15
getry cena od 10 do 26
t-shirty cena od 10 do 25
bluzy cena od 18 do 28

co tydzień nowa dostawa dużo wybór koloru

kontakt: 790-741-198
mail: lovely_girl_pl@hotmail.com

możliwość przesyłka kurierska
możliwość zamówienia przez maila lub telefon

ZAPRASZAMY

Poniedziałęk 6.00-14.00
Wtorek 7.00-14.00
Środa 6.00-14.00
Czwartek 7.00-14.00
Piątek 6.00-14.00
Sobota 8.00-14.00
Niedziela 7.00-14.00
~ania_s80@op.pl
niedziela, 19 lutego, 2012, 00:50
WITAM
INTERESUJE MNIE ZAKUP BLUZEK DAMSKICH TYPU "BOKSERKA" ORAZ INNA ODZIEŻ PROSZĘ O SZCZEGÓŁY NA E-MAIL
~muflon82
czwartek, 23 lutego, 2012, 03:29
Sukienki to nasza pasja, której oddajemy się z pełnym zaangażowaniem od ponad 15 lat.

Długoletnie doświadczenie pozwoliło nam zdobyć doskonałe wyczucie rynku, nie pozbawiając świeżości spojrzenia – nasze kolekcje nieustannie wpisują się w najnowsze trendy mody.

Projektowane przez nas sukienki wieczorowe, sukienki wizytowe i koktajlowe, sukienki studniówkowe, sukienki na wesele charakteryzuje nowatorstwo, swoboda i prostota przy zachowaniu klasycznej elegancji i kobiecej linii.

Staramy się to osiągnąć projektując nienaganne konstrukcje, dobierając najwyższej jakości tkaniny i dodatki, dbając o perfekcyjne wykonanie i wykończenie.

Efektem finalnym są sukienki, które mogą zaspokoić najbardziej wymagające gusta – niezależnie od rozmiaru gwarantują nie tylko nienaganny wygląd, ale też komfort użytkowania.

W ofercie co miesiąc mamy nowości w bogatej kolorystyce - sukienki na każdą okazję , duże rozmiary , dzianiny.Atrakcyjne ceny hurtowe

www.vera-fashion.pl

Zapraszamy do współpracy

Tel : 506-107-225
~Anette
czwartek, 23 lutego, 2012, 19:36
SORT ODZIEZ WLOSKA
Witam, interesuje mnie sort nowej odziezy wloskiej . Takie marki jak Armani, Versace, Gucci, Guess, Dolce Gabana, Valentino, Prada, Cavalli, Calvin Kleini inne znane marki ... szukam tez z wysylka za granice .
prosze o kontakt shop_bands@wp.pl

Infor.pl:
Serwisy:
Czasopisma:
dla przedsiębiorców:
INFOR System:
INFORLEX.PL
Oferta 2012:
Twoje Finanse:
Holding: