Forum
Artykuł: 70 tys. zł dla bezrobotnego na założenie firmy
Bezrobotny rozpoczynający działalność będzie mógł jednocześnie ubiegać się o wsparcie z Funduszu Pracy i ze środków UE. Dwukrotnie wzrośnie dotacja na prowadzenie działalności gospodarczej z Funduszu Pracy.
Zobacz artykuł »
Bezrobotny rozpoczynający działalność będzie mógł jednocześnie ubiegać się o wsparcie z Funduszu Pracy i ze środków UE. Dwukrotnie wzrośnie dotacja na prowadzenie działalności gospodarczej z Funduszu Pracy.
Zobacz artykuł »
~iwona
piątek, 5 wrzesień, 2008, 13:34
70 tys. zł dla bezrobotnego na...
dlaczego tylko bezrobotny , to jest dyskryminacja , ja wychowywałam dzieci i chciałam tera otworzyć firmę ale dowiedziałam się ze na dotację nie mogę liczyć bo nie jestem zarejstrowana jako bezrobotna....
~dorzia
piątek, 5 wrzesień, 2008, 13:50
Odp: 70 tys. zł dla bezrobotnego na...
to szybko się zarejestruj
~polanegri
sobota, 6 wrzesień, 2008, 12:59
Z tego co wiem to trzeba być na bezrobotnym prez okres 6 m-cy i nie odmówić żadnej oferty pracy, żeby starać się o dotację.A jak się zatrudnimy to już nie jesteśmy bezrobotni
www.polanegri.wordpress.com
www.polanegri.wordpress.com
~dociekliwy
niedziela, 7 wrzesień, 2008, 03:18
A skąd to wiesz?
~roxa
poniedziałek, 8 wrzesień, 2008, 10:09
Ale lakoniczna treść!
A gdzie konkrety? Jak otrzymać wsparcie, jakie formalności itp..
Kto pisze te "poradniki"???
A gdzie konkrety? Jak otrzymać wsparcie, jakie formalności itp..
Kto pisze te "poradniki"???
~monika
wtorek, 9 wrzesień, 2008, 18:18
nie trzeba byc zarej.przez 6 ies. wystarczy sie zarejestrowac i skladac papiery w urzedzie pracy o dotacje.ja tak zrobilam i mam. co nalezy zlozyc powiedza w urzedzie
~polanegri
czwartek, 11 wrzesień, 2008, 20:09
Powiem wam w ten sposób, że w każdym Urzędzie jest inaczej.Każdy Urząd ma swoje wewnętrzne przepisy.Trzeba się dowiadywać.Ja osobiście zapisałam się na szkolenie w PUP "Moja Własna Firma na Rynku Europejskim" i mogę pisać biznesplan na kwotę do 40tyś. ze środków Unijnych.