Forum
~Artur
środa, 3 wrzesień, 2008, 10:32
oszędzić na energii
Czy opłaca się zmienić dostawcę prądu?
Ja myślę, że raczej się opłaca. Moja żona, która jest księgową w firmie ostatnio często mówi o zmianie dostawcy energii. Mówi że to dobra inwestycja na dłuższy okres. W jej firmie zmienili dostawcę na takiego co ma ceny gwarantowane i nie może zmienić cen np. do końca roku. Przy takiej umowie można zaoszczędzić. Jeśli ktoś chciałby zaoszczędzić to znalazłem dobrą stronę - izi.pl. Są tam ciekawe i aktualne artykuły i jest też kalkulator obliczający ile zaoszczędzę przy zmianie dostawcy. Polecam wszystkim prowadzącym działalność i tym którzy chce zaoszczędzić!
~Izka
środa, 3 wrzesień, 2008, 11:22
Odp: oszędzić na energii
Fajna ta stronka! Dzięki! Powiem o tym mężowi jak wróci z pracy - on się bardziej na tym zna. Ale jak dla mnie strona jest rewelacyjna!
~Benek84
czwartek, 4 wrzesień, 2008, 15:52
Na www.izi.pl piszą, że zmiana dostawcy prądu to pestka. Czy to nie jest jakiś szwindel? Ktoś już ich odwiedził i dokonał zmiany tak jak tam piszą?
~Radosław~N
piątek, 5 wrzesień, 2008, 14:33
Zgadzam się z Arturem -zmiana dostawcy opłaca się przy umowie wraz z cena gwarantowana. W przeciwnym przypadku ceny mogą wzrosnąć nawet zaraz po twojej zmianie dostawcy. Osobiście polecam zmienić dostawce. Niestety trochę formalności się z tym wiąże, ale zawsze można zlecić to jakiejś firmie -tak jak to robi izi.pl Dzwoniłem tam i powiedzieli, że nie pobierają żadnej opłaty za taka usługę od klienta.
~mARIAN
wtorek, 9 wrzesień, 2008, 14:08
Zmiana dostawcy prądu... - to nie może być takie łatwe jak piszą na tej stronie co podaliście, Jeśli tak jest (zmiana dostawcy nic nie kosztuje) to przecież zmiana opłaca się przy każdej oszczędności!!! Użyłem tego kalkulatora i idąc tym tropem to powinienem już zmienić dostawce prądu. Zastanawiam się gdzie jest haczyk...