Znajdujesz się: Moja firma » Forum

Forum

~GOLDBETI
piątek, 2 maj, 2008, 23:50
Pomysł na biznes - sklep z damską...
Wcale to mie jest takie łatwe-sama mam sklepy (2) z odzieżą damską i coraz trudniej jest mi ,bo rosnąca konkuręcja markowych firm ,które mają naprawdę niekiedy fajne łaszki utrudniają mi funkcjonowanie znacznie.Nie wiem skąd mam brać już ciuchy? w moim mieście są handlowcy,którzy sami lataja do np.Turcji lub mają towar po takiej cenie którya ja mam hurtową.Więc o czym my mówimy .JEST CHOLERNIE TRUDNO>Jak wiecie jak to poprawić,to piszcie.
~Czarna
czwartek, 29 maj, 2008, 21:59
Odp: Pomysł na biznes - sklep z damską...
Witam:)))ja równiez mam sklep odzieżowy i zgadzam sie ze jest bardzo trudno bo ogólnie jest duza konkurencja przez Galerie w których sklepy firmowe robiom takie promocje i niskie ceny ze niekiedy ja nawet nie kupuje w takich cenach...ogólnie wiekszosc jezdzi do Turcji i Chin chodz Turcja juz sie powoli wypala ceny za dobry towar rosna w góre...ogólnie ciezko a najgorsze miesiace to styczen,luty,marzec, zreszta teraz w handlu z rolku na rok coraz gorsze obroty...jest maj powinno byc dobrze a jest tez lipa...Pozdrawiam:)))
~MALINA
środa, 4 czerwiec, 2008, 01:28
To prawda w maju byly zawsze leprze utargi czego nie moge powiedziec o tym roku co roku jest coraz trudniej nam maluczkim i dlatego ze dobry towar ciezko zdobyc i dlatego ze obci8azenia coraz wieksze sporo znajomych odchodzi powoli na emeryture ci mlodsi powyjezdzali inni rezygnuja ciekawe ile malych firm jeszcze ostalo sie z tychy 2000000 co to sie pozakladaly 10 lat temu
~Iwona
piątek, 5 wrzesień, 2008, 18:58
Witam
Mam pytanko jezeli brala bym towar np z turcji czy china to mogla bym sprzedawac ciuchy jakis dobrych roznych firm np croop,zara,only itp w jednym sklepiku ktory bym sobie otworzyla czy trzeba miec jakies zezwolwenie zeby sprzedawac ciuchy roznych marek!!!Pozdrawiam

Twoja Odpowiedź

Autor: ~
Temat:  
Data:    2008-11-20 08:27

Copyright © 2007 - 2008 INFOR PL S.A.