Znajdujesz się: Moja firma » Forum

Forum

~T*******5
sobota, 22 grudzień, 2007, 15:39
Obowiązki pracodawcy wobec...
to nasz pracodawca nas równo jeczie jeszcze na miesiąc mamy 50 zł raz mieliśmy 80
~maria
środa, 26 grudzień, 2007, 08:09
Odp: Obowiązki pracodawcy wobec...
Młodzi ludzie nie dajcie sie wykorzystywać tym palantom bogatym, bo myślą,że człowiek to śmieć
~kasia
sobota, 16 luty, 2008, 16:25
mój pracodawca jest super dostaje 90 zł ale sa bardzo mili i nie wykorzystuja mnie sa super
~Pati
niedziela, 24 luty, 2008, 14:13
nie cierpie chodzić na praktyki. To jest okropne nie wiem kto to wymyślił.
~mike
czwartek, 24 kwiecień, 2008, 20:32
a co z sobotami! szukam i nie mogę nic na ten tremat znaleźć, czy muszę chodzić w soboty na praktyki?? miesięcznie mam 150 zł trzy dni w tygodniu + sobota...:(
~niezadwolony
piątek, 25 kwiecień, 2008, 23:17
praca w Firmie Politan Czyżowice woj. śląskie
Witam moja znajoma poszła na rozmowę kwalifikacyjną do firmy Politan w Czyżowicach ul Nowa28F woj. śląskie. Rozmowa kwalifikacyjna przeszła idealnie została przyjęta,od poniedziałku poszła do pracy przepracowała 3 dni sprawdziła się w tej pracy bardzo dobrze i podpisała umowę zlecenie na 1 miesiąc. Przepracowała w tej firmie 2 następne dni i w sumie po 5 dniach została ta miesięczna umowa zlecenie wypowiedziana bez okazania powodu zwolnienia. Nie polecam tej firmy wykorzystują ludzi za marne pieniądze. Na kilka dni zatrudniają podpisują umowę i po tych kilku dniach zwalniają!!!
~eluss
środa, 11 czerwiec, 2008, 11:15
mam ten sam problem nie moge znalezc nic na temat czy musze chodzic w soboty na praktyki chodze codziennie oprocz piątku bo mam szkołe placi mi 120 zł pracuje wiecej niz 8 godz dziennie..popocy!
~Łuka$z
wtorek, 24 czerwiec, 2008, 21:50
Jutro pierwszy dzień w pracy..... trzymajcie kciuki nie wiem jak będzie xD
~Alicja
wtorek, 26 sierpień, 2008, 12:18
W soboty nie wolno młodocianym pracować !!!!! Tak jest w kodeksie pracy! pozdrawiam
~asli
sobota, 30 sierpień, 2008, 19:13
Pracuje na nowym obiekcie poczty polskiej gdzie niema okien światło wyłącznie
sztuczne-jażeniowe,wentylacji też niema, latem w upały mieliśmy na hali 38 stopni.Płacą nam jakieś pieniądze co miesiąc w ramach szkodliwego,ok 10 zł.
wydają posiłki pokarm suchy i mokry tylko nikt nam nie może wyjaśnić z jakiego tytułu.Jak się pytamy cz to są warunki szkodliwe to nas zbywaja.Pracownicy po pół roku zauważają pogorszenie wzroku od sztucznego światła 24 godz. na dobę.
Proszę o pomoc gdzie mamy się z tym problemem udać, wogóle jest szansa na uznanie naszej sytuacji szczególnej.
~fijoł
sobota, 30 sierpień, 2008, 23:25
spędzasz w pracy 24h, czy nie umiesz liczyć
~Elektryk
środa, 22 październik, 2008, 13:03
Moze ktos jeszcze to przeczyta mam nadzieje mam problem Jesli dobrze przeczytałem jako mlodociany pracownik nie moge pracowac wiecej niz 8 h tak ?? czyli od godziny 7 do 15 mi w Cechu Rzemiosł Powiedziano ze to od pracodawcy zalezy ile mam u niego siedziec . Siedze w robocie 10h 2 dni w tygodniu zdarzalo sie ze siedzialem do 8 wieczorem i nie dostalem nawet pieniedzy moi znajomi z klasy pracuja do 15 i dostaja tyle co ja czyli 150 zlotych miesiecznie co mam zrobic zwrocic mu uwage ?? Jezeli tak moze mnie wyrzucic lub odciac od wyplaty ?? Prosze o pomoc ;/

Twoja Odpowiedź

Autor: ~
Temat:  
Data:    2008-11-20 09:36

Copyright © 2007 - 2008 INFOR PL S.A.